Tuorein sisältö

One Punch Man: jopa voittamaton dorka hikeentyy hyttysille

Jari Tapani Peltonen

25.03.2019 klo 21.00 | Luettu: 8101 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tiivistetty totuus Teräsmiehestä.
Game of Thrones -putki on mukava rutiini ainakin kirjoittajalleen, joten testailen muitakin aiheita. Tarkoitus on katsoa tunti tv:tä päivässä ja suoltaa pikkujuttuja: kun sovelias uusi sarja alkaa, se on etusijalla. One Punch Man -anime on ajankohtainen siinä mielessä, että toinen kausi debytoi ensi kuussa vuosien tauon jälkeen.


Kausi 1: Jaksot 1 ja 2
The Strongest Man ja The Lone Cyborg


Vaikka ja koska tuhlaan aikani järjettömästi, törmään joihinkin meemeihin sata kertaa ennen kuin opiskelen aihetta. Möllöttävä kalju viittamies ei varsinaisesti taistele, koska supervoima on yhdellä iskulla voittaminen? Heko heko. Katsotaan yksi isku YouTubesta. Heh. Yrittikö Netflix tyrkyttää tätä? Joo. Nyt fanitan.

Takaumassa kadunmiehellä kiehahtaa ja hän käy intohimoiseen taisteluun örkkiä vastaan. Nykyhetkessä sankari selittää harjoitelleensa sittemmin niin, että tukkakin lähti. Nyt hän sitten on paras. Se on hemmetin tylsää hänestäkin. Arkkivihollisen potentiaalia omaava demoni kiehuu myrkyllistä asennetta ja jätti aikoo valloittaa maailman, mutta yksi isku tappaa minkä tahansa - paitsi toisessa jaksossa hyttysen, joihin ei vaan osu.

Nuoremmalla kyborgisankarilla piisaa angstia. Hän taistelee yliseksikästä ötökkämuijaa vastaan! Kumpikin pieraisee tyhjästä uusia voimatasoja konnan kähistessä ja sankarin uhotessa melodramaattisesti. Sitten maisemiin putkahtaa se kalju mölkerö. Paf. Loppu. Kyborgi häkeltyy ja tahtoo oppilaaksi.

Perusidea on siis se, sarja tarjoaa kaiken minkä normaalikin anime, mutta palvelee kliseisiin turtuneita koomisen tylyillä iskuilla ja muilla vastaavilla töksähdyksillä, hahmosuunnittelun vaihdellessa peruskornin ja parodian välillä. Kun yritin katsoa kiiteltyä Castlevaniaa, tuumin, että japsityylistä makeilutohotusta katsoo taas vaihteeksi ilman muuta ja sitten ensimmäinen jakso jäi kesken. One Punch Manin koukku on petollisen yksinkertainen. Ääneen hymyilin.


Osa 2 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Captain Marvel -spoi... V2.fi vieraili: Tamp... >

Keskustelut (5 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

25.03.2019 klo 23.41 2 tykkää tästä

Arvostelethan koko sarjan?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

26.03.2019 klo 01.46

Se on tarkoitus. Katsotaan miten käy.
lainaa
ZeroPunchMan

26.03.2019 klo 06.05

Tää on hyvä, pitää otteessa koko kauden, uutta kautta odotellessa.
lainaa
Petelius86

Rekisteröitynyt 07.10.2009

26.03.2019 klo 20.02

Toivottavasti uusi studio ei pilaa madhousen aikaan saamaa tasoa.
lainaa
Moon

26.03.2019 klo 21.19 2 tykkää tästä

Katsoin parinjaksoa ja ennen kuin huomaskaan, kausi oli menny jo.
Aivan loistava sarja.
Kakkkos kautta odotelessa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova