Tuorein sisältö

Animal Crossing: Happy Home Designer

Arvioitu: Nintendo 3DS
Genre: Simulaatiot
Pelaajia: 1
Ikärajoitus: 3
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo
Julkaisupäivä: 02.10.2015
Pelin kotisivut
Mikko Heinonen

26.10.2015 klo 17.42 | Luettu: 4719 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Kodit kuntoon
Uuden Animal Crossing -pelin saapuessa se piti luonnollisesti antaa arvosteltavaksi pelisarjan asiantuntijalle. Sellainen sattuu onneksi olemaan aivan toimituksen lähipiirissä: tyttäreni Aino-Maria (9 v.) on pelannut Animal Crossing: Wild Worldia siitä asti kun sai aikanaan ensimmäisen Nintendo DS:nsä, ja viimeiset pari vuotta ovat kuluneet New Leafin parissa. Edes kielimuuri ei ole haitannut pelistä nauttimista, kun apua on saanut vanhemmilta tarvittaessa. Kysyin, kiinnostaisiko Aino-Mariaa pelata peliä ja kirjoittaa siitä ajatuksiaan ylös. Alla on hänen kirjoittamansa teksti, joka lienee samalla nuorimman kirjoittajan tekemä V2.fi:ssä julkaistu peliarvostelu. Pieniä välimerkkikorjauksia lukuun ottamatta teksti on täysin editoimaton, samoin tähdet ovat Aino-Marian antamat.


Animal Crossing: Happy Home Designer on peli, jossa voit suunnitella eläinten taloja! Olet töissä Nook`s Homes -kaupassa. Harmillista on se, että et oikein pääse muualle kuin kaupungille, työpaikallesi ja kaupungin kauppoihin.


Mutta mennään nyt asiaan. Ensimmäinen tehtäväsi on suunnitella, millainen sinä olet. Sitten voit aloittaa kotien suunnittelun. Ensin Lottie antaa sinulle harjoitteluasunnon. Siellä on valmiina paketti tai paketteja. Ne ovat huonekalujen paketteja. Paina A:ta niin voit avata sen. Lottie näyttää miten voit “loihtia” huonekalun, tapetin ja lattian ja maton. Kun olet mielestäsi tyytyväinen, sanot vain Lottielle valmista!


Joissakin kodeissa on pakollisia pistettäviä esineitä. Ne näkyvät ruudun alareunassa olevassa listassa. Tämän jälkeen (ainakin minulla) Lottie näyttää eläimen, jolle pitää suunnitella koti. Yleensä eläimet ovat ulkona ja miettivät, millaisen kodin haluavat. Niin, eläin sanoo millaisen kodin haluaa ja sinä teet sen. Esimerkiksi jos eläin haluaa kukkaisen kodin, sinä pistät sinne kukkia.


Työpaikassasi on amiibo-puhelin, jolla voit käyttää pelin pakkauksessa olevia amiibo-kortteja (jos sinun pakkauksessasi niitä on). Mene puhelimesi, luokse jos se on hereillä. Laita kortin takapuoli NFC-alueelle kun puhelin pyytää (vanhassa 3DS:ssä tähän vaaditaan erikseen myytävä sovitin – toim. huom.). Kortin avulla voit vastaanottaa sisustuspyyntöjä korteilla olevilta eläimiltä ja erityishahmoilta, joita et muuten voisi tavata. Sitten voit kutsua hahmot vasta sisustamaasi taloon kylään! Kun olet pelannut jonkin aikaa, Isabelle pyytää sinua sisustamaan muun muassa ravintolan, kaupan, sairaalan, kahvilan, koulun ja monta muuta paikkaa.


Pelissä tykkään siitä, että saan suunnitella taloja! Myös amiibo-kortit ovat kivoja! En tykkää siitä, että pelissä saa aika vähän liikkua vapaasti ja vaikka teen töitä, en saa rahaa ja haluaisin, että rahalla saisi esimerkiksi isomman työpaikan talon.

Teksti: Aino-Maria Heinonen

V2.fi | Mikko Heinonen

Animal Crossing: Happy Home Designer (Nintendo 3DS)

Happy Home Designerissa suunnitellaan eläimille koteja. Paljon muuta ei saa tehdä.
  • Talojen suunnittelu
  • Amiibo-kortit
  • Ei vapaata liikkumista
  • Pelissä ei juuri etene
< Rock Band 4... Halo 5: Guardians... >

Keskustelut (4 viestiä)

TonyClifton

26.10.2015 klo 18.56 2 tykkää tästä

Hyvä arvostelu, pitääpä harkita tätä peliä lahjaksi omalle pikkusiskolle, joka myös pitää AC-peleistä.
lainaa
Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

27.10.2015 klo 22.48

V2.fi on taas edelläkävijä, loistava muoto toteuttaa arvostelu.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

29.10.2015 klo 13.55

TonyClifton kirjoitti:
Hyvä arvostelu, pitääpä harkita tätä peliä lahjaksi omalle pikkusiskolle, joka myös pitää AC-peleistä.


AC on jo varattu Ässässssineille.
lainaa
Lobster

30.10.2015 klo 15.23

iNdo kirjoitti:
TonyClifton kirjoitti:
Hyvä arvostelu, pitääpä harkita tätä peliä lahjaksi omalle pikkusiskolle, joka myös pitää AC-peleistä.


AC on jo varattu Ässässssineille.


Empä usko, ensimmäinen AC eli Animal Crossing tuli jo N64:lle 2 konsolisukupolvea ja 6 vuotta ennen Ass Creediä.. joka on ihan hyvä korvaava lyhenne jälkimmäiselle sarjalle;)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova