Tuorein sisältö

Baseball Riot

Arvioitu: Xbox One
Genre: Älypelit
Pelaajia: 1
Ikärajoitus: 1
Kehittäjä: 10tons
Julkaisija: 10tons
Julkaisupäivä: 09.12.2015
Pelin kotisivut
Manu Pärssinen

18.12.2015 klo 14.50 | Luettu: 3446 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Laji vaihtuu, kikat pysyy
Myönnän olevani tamperelaisen 10tonsin pelien suurkuluttaja. King Oddball iski johonkin syvälle ja on yksi kaikkien aikojen pelatuimmista peleistäni, enkä ihan vähän aikaa ole kuluttanut myös käymällä kaikkia Tennis in the Facen tasoja läpi. Firman uusin peli on Baseball Riot, joka … noh, joka on käytännössä aivan sama peli kuin Tennis in the Face, vain urheilulaji on vaihtunut.


Kyseessä siis fysiikkapohjainen peli, jossa pallo tiettyyn suuntaan laukaisemalla se täytyy saada osumaan ‘vihollisiin’, mieluusti useampaan heistä, seinistä ja muista esteistä poukkoillen. Matkan varrella saattaa kuitenkin olla esimerkiksi lasia, joka pysäyttää pallon matkan lyhyeen, mutta toisaalta taas myös räjähtävää materiaa, joka auttaa tavoitteessa. Samalla pitäisi vielä saada poimittua mahdollisimman moni tason kolmesta tähdestä mukaan. Mikäli annetulla pallomäärällä ei saa kaikkia kentän vastustajia kukistettua, joutuu yrittämään uudelleen.


Täsmälleen sama idea oli Tennis in the Facessa, enkä mene vannomaan, etteikö myös joitakin kenttiä olisi kierrätetty. Baseball-teema tuntuu myös huomattavasti arkipäiväisemmältä kuin edeltäjän klovnit ja silloin vielä tuore energiajuomasekoilu. Reilusti jotain uutta olisi kaivattu - ehkä jotain aivan uutta kierrettä pelimekaniikkaan, tasoeditoria, tasojen upeimpien läpäisyiden jakamista kavereille tai mitä tahansa. Nyt tämä on jo moneen kertaan nähty ja tuntuu, että 10tonsilla olisi vain pikaisesti vaihdettu osa grafiikoista...


Plussaa kuitenkin siitä, että nämä uudetkin ovat ihan hauskoja ja siitä, että kenttiä piisaa useammaksikin illaksi. Lisä-ärsytykseksi (ja erona tennisnaamailuun) on tosin lisätty mobiilimaailmasta tuttu tietyn tähtimäärän kerääminen, jotta seuraavat tasot aukeavat.

Ellei Tennis in the Face ole tuttu, lisää tähden verran lisää.


V2.fi | Manu Pärssinen

Baseball Riot (Xbox One)

Tennis in the Facen kaava kopioituna baseball-maailmaan.
  • reilusti pelattavaa
  • perusidea koukuttava...
  • ...mutta niin se oli jo Tennis in the Facessa
  • ei oikeastaan mitään kivaa uutta
< Alien Robot Monsters... Warhammer: End Times... >

Keskustelut (1 viestiä)

Asko78

21.12.2015 klo 22.58 1 tykkää tästä

Eikö tätä julkaista Xbox 360:lle?
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova