Tuorein sisältö

Gods & Heroesin tekijöille potkut

24.09.2007 klo 14.59 | Luettu: 5761 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Perpetual Entertainmentin massiiviroolipeli Gods & Heroes: Rome Risingin tekijöitä uhkaa irtisanominen projektin päätyttyä. Työntekijöiden helpotukseksi julkaisun on kuitenkin ilmoitettu olevan jälleen kerran myöhässä. Pelin ensimmäinen ilmoitettu julkaisuajankohta oli jo vuoden 2005 lopussa, mutta kehitystyö on jatkunut ja uusin lupaus julkaisusta sijoittuu keväälle 2008. Peli on ollut suljetussa beta-testauksessa jo vuoden päivät.

Pelin kehitystiimistä on kortistoon joutumassa yli 30 työntekijää. Perpetual Entertainment on luvannut auttaa ulosmittaukseen joutuvia työntekijöitään löytämään uutta työtä alalta. Osa työntekijöistä saattaa jatkaa yrityksen leivissä työn alla olevan Star Trek Online -massiivimoninpelin parissa.

Gods & Heroes sijoittuu Rooman valtakuntaan, jonne muinaiset ja pahansuovat puolijumalat ovat tunkeutuneet. Rooman parhaat soturit ja sankarit on kaapattu, eikä tilannetta helpota Italian niemimaan yli marssineiden hirviöiden armeija. Pelin julkaisijana toimii Sony Online Entertainment.

Lähde: Eurogamer

Gods & Heroes: Rome Rising

V2.fi | Matti Lintula
< Halo 3 lunastaa lupa... GTA Finlandin beta j... >

Keskustelut (4 viestiä)

kenkää

24.09.2007 klo 15.51

Sony... kuinkas muutenkaan... tuntipalkkakoodareita varmaan motivoi kivasti kun työpaikka lähtee alta heti kun peli tulee julkaisukuntoon

lainaa
fleim

24.09.2007 klo 16.27

Tietää ainakin ettei hanki kyseistä peliä. Selkeästi peliltä ei edes odoteta paljoa suosiota, kun kehitys loppuu heti samantien... Eli tehty varmaan joku "kivannäköinen pariksi päiväksi jotain pelattavaa tarjoava bugikasa" taas ja toivotaan jonkun ostavan sen suunnilleen pelkkien kuvien perusteella.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

25.09.2007 klo 13.12

Lähinnä veikkaisin, että pelin kehitystiimi on kymmenkertainen tuohon irtisanottujen määrään nähden. Loput jäävät ylläpitämään peliä, mutta esim. äänisuunnittelijoille, mallintajille ja graafikoille ei ihan kauheasti duunia ole, ennen ensimmäisen lisäosan tekemistä.
lainaa
Schabbs

Rekisteröitynyt 17.05.2007

25.09.2007 klo 15.07

Reilukerho kokoontuu jälleen. Kuitenkin vielä "hiovat" peliä pari vuotta. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova