Tuorein sisältö

Uusi C&C4: Tiberian Twilight -traileri

02.02.2010 klo 19.00 | Luettu: 10903 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Uusin traileri Command & Conquer 4: Tiberian Twilightista esittelee pelin luokkia.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Facebook-Civilizatio... Dante's Infernoon li... >

Keskustelut (12 viestiä)

asdas

02.02.2010 klo 19.08

Jotain vanhaa C&C:tä olen pelannut ja tykkäsin ja olisi ollut kivaa palata tämän sarjan pariin. Harmi vain kun ei ole pelikonetta.

Komia traileri.
lainaa
vieras

02.02.2010 klo 19.23

onko tää joku twilighy elokuvan peli?
lainaa
Ex_Digital

Rekisteröitynyt 25.07.2007

02.02.2010 klo 19.32

vieras kirjoitti:
onko tää joku twilighy elokuvan peli?
aikalailla verrattavissa twilight elokuvaan laadun, tarinan ja pelattavuuden kannalta
lainaa
Akaesora

Rekisteröitynyt 18.09.2008

02.02.2010 klo 19.40

Pelimekaniikan uudistus on ihan mielenkiintoinen asia tässä pelissä.
lainaa
Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

02.02.2010 klo 19.49

asdas kirjoitti:
Jotain vanhaa C&C:tä olen pelannut ja tykkäsin ja olisi ollut kivaa palata tämän sarjan pariin.

CnC4:llä ei ole mitään tekemistä vanhojen CnC pelien kanssa. Pelimekaniikka on tyystin toisenlainen. CnC4 on Ground Control pienessä mittakaavassa varustettuna Stacraftin käyttöliittymällä ja yksikkötasapainolla. Ja tukikohdan rakentelua ei ole lainkaan.

Mitään niistä uudistuksista joita fanit tälle sarjalle toivovat ei ole tehty. Näin käy kun Westwood-fanipoikien annetaan kehittää pelisarjaa. Ihmiset jotka eivät ymmärrä mikä on hyvää ja mikä huonoa on erittäin, erittäin paha. EALA on ihan hanurista koska ideoiden puutteessa ja uudistuspaineiden alla kopioidaan toista suosittua strategia peliä ja sen pelimekaniikkaa. Sen näki jo CnC: Generalsista, että EALA ei osaa mitään.

Kuten kirjoitin jo aikaisemminkin. Jos haluan pelata Ground Controllia, pelaan Ground Controllia. Jos haluan pelata Starcraftia pelaan Starcraftia. Jos haluan (ja minähän haluan) pelata Command and Conquer peliä niin haluan kanssa pelata Command and Conquer peliä. En Ground Controllia tai Starcraftia.

Se mitä CnC pelit tarvitsevat on ironisesti Ground Control tyylinen vapaakamera ja ohjaus, CnC2 tyylinen tukikohdan rakentelu ja yksikkötasapaino eli pelimekaniikka, ja Starcraftin ladderi ominaisuudet. Sivupaneelia tarvitaan, mutta senkin voi suunnitella miljoona kertaa paremmin ja yksi toivottu juttu on, että sen paikkaa ruudulla voisi vaihtaa. Tämä siis jos haetaan muualta vähän mallia. Lisäksi Castle vittuun sieltä säätämästä. Sperry takaisin ohjaamaan ja kehittämään seuraavaa CnC peliä. Musiikkien tulisi olla Frank Klepackin Awakening of Aggression albumilta. Puhumattakaan nyt kaikista muista pikku jutuista. CnC pelien skaalan pitäisi olla isompi eikä rajoittunut ikävästi 90-luvun malliin.

Ensimmäiset CnC pelit olivat ainakin jossain määrin edes yritetty tehdä mahdollisimman todenmukaiseksi. Se on kanssa mitä CnC sarjassa tarvitaan. Oli kuinka scifiä sitten tahansa. Lisäksi jonkun pitäisi kuroa aukot tarinassa ja universumissa kiinni.
lainaa
WallofPäteminen

02.02.2010 klo 20.54

Jos kuitenkin olisit copy/pasteematta tuota joka c&c-aiheeseen...
lainaa
Tibra

02.02.2010 klo 21.11

Paskalta näytti. Jatkan Tiberian Dawnin parissa.
lainaa
Perassi

02.02.2010 klo 22.49

Dekonega puhuu asiaa niikun yleensä. Nykyinen ADHD sukupolvi ei vain jaksa (osaa?) lukea noita hyvin informatiivisiä juttuja.

Kyllä, EA on siirtynyt vain rahastamaan hyvällä sarjalla. Hajosin totaalisesti kun rupesivat myymään sitä C&C Saga pakettia mihin kuului 1st decade + uusin peli ilman lisäriä.

Ja uudistukset pelimekaniikassa eivät todellakaan kuulu c&chen. Kyllä vanhalla kaavalla olisi peli vielä C&C.
lainaa
Zarsky

Rekisteröitynyt 08.08.2007

02.02.2010 klo 23.46

C&C on mielestäni pilattu jo aikoja sitten, siksi siirryin Supreme Commander:iin.
lainaa
maja

03.02.2010 klo 05.28

Samanlaisia nää on kaikki, rakennat vain mahdollisimman ison kasan tankkeja ja muita kuolemaa viljeleviä juttuja ja hyökkäät yhtenä isona aaltona. Grafiikat vain muuttuu, muuten samaa kakkelia.
lainaa
Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

03.02.2010 klo 07.56

Perassi kirjoitti:
Hajosin totaalisesti kun rupesivat myymään sitä C&C Saga pakettia mihin kuului 1st decade + uusin peli ilman lisäriä.


Et ole ainoa, johan noita epäpäteviä ja epätäydellisiä paketteja on tullut luoja tietää kuinka monta erillaista. Lisäksi 1st decadesta puuttuu CnC Sole Survivor vaikka ne väittävät sen sisältävän jokaisen CnC pelin. Ja vaikka Sole Survivor ei kyllä mitenkään ihmeellinen ollut, mutta olihan sitä hauska pelata lähiverkossa parin kaverin kanssa. Ja 1st decaden suurin ongelmahan on se, että siinä puuttuvat jotkin tietyt välivideot ainakin Red Alertin kohdalla.

Ja kyllä CnC pelimekaniikka ehkä vähän kaipaa jotain pientä uudistusta, mutta on se vain niin hiton huvittavaa ja ironista, että peli joka aloitti tusina RTS vyöryn on vähitellen itsekin muuttunut tusina RTS peliksi. :)

Itsehän näen, että moderni RTS peli on jotain mikä on lähellä mahdollisimman tarkkaa sotarintaman komennusta tyyliin Ground Control, World in Conflict ja yms. TRSG alagenreen kuuluvat pelit.

Mutta jahka nyt pääsette avoimeen betaan niin pääsette itse kritisoimaan tätä uusinta CnC nimellä varustettua tekelettä...

Muistinko muuten mainita, että CnC4:ssä ei kerätä Tiberiumia enään isossa skaalassa?
lainaa
PS3forlife

03.02.2010 klo 16.10

maja kirjoitti:
Samanlaisia nää on kaikki, rakennat vain mahdollisimman ison kasan tankkeja ja muita kuolemaa viljeleviä juttuja ja hyökkäät yhtenä isona aaltona. Grafiikat vain muuttuu, muuten samaa kakkelia.

Jep, samaa paskaa uusissa kuorissa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova