Tuorein sisältö

Tetris Splash Live Arcadeen

03.10.2007 klo 09.37 | Luettu: 2901 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén


Xbox Live Arcadesta löytyy kosolti puzzlepelejä, mutta tähän asti sieltä on puuttunut se ehkä kaikkien aikojen legendaarisin. Tänään julkaistava Tetris Splash irtoaa 800 pisteen hintaan, ja tarjoaa muun muassa kuuden pelaajan moninpelimahdollisuuden.

Demopuolella ladattavaksi on ilmestynyt huvipuistonrakennuspeli Thrillvillen kokeiluversio, jolla on kokoa reilut 300 megatavua. Vielä ei ole varmuutta siitä, ilmestyykö KOEIn Bladestorm -actionpelin demo torstaina myös Euroopassa, vai onko kyseessä vain USA:n julkaisu.

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Nintendo DS:n Halo o... Singstar R'n'B:n bii... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kimitri

Rekisteröitynyt 22.04.2007

03.10.2007 klo 10.26

Onpas muuten hirvittävää tuubaa tuo Thrillville. En muista, koska viimeksi olisin pelaillut jotain yhtä ponnetonta ja mielenkiinnotonta roskaa. Täytyy tosin sanoa, että hyvänä bonuksena tuossa pelissä tulee kylkiäisenä hauska versio klassisesta Action Supercrossista. (Tai jollain muulla nimellä tunnetusta samasta pelistä.)
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.10.2007 klo 10.37

Kimitri kirjoitti:
Täytyy tosin sanoa, että hyvänä bonuksena tuossa pelissä tulee kylkiäisenä hauska versio klassisesta Action Supercrossista. (Tai jollain muulla nimellä tunnetusta samasta pelistä.)


Viime jouluna julkaistussa PS2-Thrillvillessä oli nimenomaan parasta antia ne minipelit. Oli esim. Supercars -tyyppistä meininkiä sun muuta. Kokonaisuutena kuitenkin melko sekava ja innoton sillisalaatti.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova