Tuorein sisältö

Oululaiselta Pixolanelta tulossa toimintapeli vuonna 2009

04.10.2007 klo 17.08 | Luettu: 3979 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Vastikään Ouluun perustettu Pixolane on ensimmäisenä projektinaan kehittämässä toimintapeliä PC:lle. Vielä nimeämätön peli tulee yrityksen edustaja Henri Heikkisen mukaan uudistamaan tuttua toimintapeligenreä. Pixolanen tavoitteena on kehittää jatkossa pelejä niin Playstation 3:lle kuin Xbox 360:llekin. "Heti alkuvaiheessa kuitenkin panostamme siihen, että käyttämämme teknologia mahdollistaa tekemiemme pelien porttauksen useammalle alustalle kustannustehokkaasti. Mahdollisesti jopa Linuxille.", kertoo Heikkinen. Mobiililaitteille Pixolanelta ei kuitenkaan ole pelejä odotettavissa, syynä laitteiden asettamat tiukat tekniset rajoitukset.

Heikkinen tunnustaa yrityksen työntekijöiden olevan raskaan sarjan pelaajia ja teknologiafriikkejä, joten satunnaispelaajille suunnattuja pelejä tuskin tullaan Oululaistiimiltä näkemään. "Pelin täytyy olla kuitenkin niin yksinkertainen, ettei sitä pelatakseen tarvitse lukea 700 -sivuista manuaalia, mutta kuitenkin tarpeeksi rikas sisällöltään ja haastava, jotta pelaaja jaksaa palata sen pariin yhä uudelleen ja uudelleen.", Heikkinen summaa firman suunnitelmia.

Pixolane aikoo hyödyntää uusia pelimarkkinoita digitaalisen jakelun kautta. Hyllymyyntiäkään Heikkinen ei sulje laskuista pois. Pixolane etsii aktiivisesti uusia tapoja kehittää pelejä kustannustehokkaasti. Yhtenä vaihtoehtona ovat pelien sisällä pyörivät mainokset. Heikkisen mukaan mainokset eivät kuitenkaan saa häiritä pelaajaa.

Pixolanen ensimmäisen PC-pelin odotetaan ilmestyvän vuonna 2009. Yritys etsii tällä hetkellä tiimiinsä graafikkoja. Lisätietoa yrityksestä ja avoimista työpaikoista löytyy Pixolanen kotisivuilta.

V2.fi | Matti Lintula
< ICO-tiimi työstää ja... Ubisoftin julkaisuli... >

Keskustelut (3 viestiä)

Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.10.2007 klo 19.16

Hyvä Oulu! Innolla odotan.
lainaa
Ilomieli

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.10.2007 klo 23.39

Wutwutwut. Vois mennä ikkunalle hyppimään ja huutamaan kannustuslauseita =)
lainaa
fanimummu

13.01.2008 klo 02.14

Hyvä Oulu! Innolla odotan????.[/Eipäs pojista ole kuulunut vähään aikaan... toimintapeli olisi kiva saada julkisuuteen ja käyttöön vaikka noin vuonna 2009 toukokuussa... kun kesäkin availee tuloaan ja tapahtuu kaikkea mukavaa ja mummutkin pääsis testaamaan,,, )))]
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova