Tuorein sisältö

PSP:lle ladattavia pikkupelejä

09.10.2007 klo 18.39 | Luettu: 3388 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gamesindustry.biz on saanut selville, että SCEA on kehittämässä yhteensä seitsemää PlayStation Storesta ladattavaa peliä PSP:lle. Kyseinen palvelu julkaistaan ensi vuoden puolella PS3:n lisäksi myös PC:lle ja PSP:lle.

Gamesindustryn lähteiden mukaan 3 peleistä on toimintapelejä, 2 musiikkipelejä, yksi kilpa-ajo- ja yksi ammuntapeli, kaikki Sonyn itsensä toimesta. Peliaikaa peleille luvataan kahdesta kymmeneen tuntiin. Sony houkuttelee myös muita tekemään ladattavia PSP-pelejä.

PS Storesta pystyy käsikonsolilleen tulevaisuudessa latailemaan myös suoraan vanhoja PlayStation-pelejä, pelidemoja sekä UMD- että ladattavista peleistä, lisäsisältöä julkaistuihin peleihin ja mm. leffatrailereita.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Japaniin mustavalkoi... Onko vielä yksinoike... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ex_Digital

Rekisteröitynyt 25.07.2007

09.10.2007 klo 19.09

kohta tulee kommenttia kaikilta kuten steamilta että ne ei kilpaile ms-liven kanssa (tullu jo)tai ps-storen kanssa ja kaikki samanlaisia arcade kauppoja.
olispa psp ni pääsis pelaamaan Wanhoja legenda ps1 pelejä
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.10.2007 klo 07.46

Olisi ns. jo aikakin, kun periaatteessa vehkeessä on kuitenkin rahkeita vaikka mihin, mutta pelit ovat kuitenkin pääosin melkoista huttua olleet. Ne harvat vähän paremmat pelit ovat sitten olleet muuten vain taskukonsolille hieman sopimattomia. Pikkupelejä mulle!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova