Tuorein sisältö

Wiin Lost in Shadow on omaperäisen lumoava

31.07.2010 klo 15.00 | Luettu: 4452 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Alla oleva traileri Hudsonin Lost in Shadow -Wii-pelistä tuo monella tavalla mieleen ICO:n, eikä varmasti vahingossa. Varjomaailmassa tapahtuvat puzzlet tuovat siihen kuitenkin omaperäisen mausteensa ja tunnelma on kohdallaan. Euroopan julkaisuaikaa ei ole vielä paljastettu, Japani saa pelin tämän vuoden puolella ja Pohjois-Amerikka ensi vuoden alussa.








V2.fi | Manu Pärssinen
< Medal of Honorin eri... Uusin PS3-päivitys t... >

Keskustelut (3 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

31.07.2010 klo 17.48

Mielenkiintoiselta näyttää. Olisin kyllä ottanut tämän pelin miellumin tehokonsoleille, koska Wiimotea ei taideta hirveästi hyödyntää ja ohjaus olisi varmaan istunut paremmin perus padille.
lainaa
Maade

31.07.2010 klo 18.44

"Tehokonsoli" on jo terminä niin sieltä ja syvältä että oksat pois. Niissä ole tehoja sen enempää kuin vanhassa läppärissä. Ohjauskin istuu juuri semmoiselle ohjaimelle mille se suunnitellaan..

Mutta itse asiaan, näyttää pirun hienolta ja upeaa että Hudson (Adventure Island yms.) julkaisee pitkästä aikaa jotain uutta ja omaperäistä. Uusin Adventure Island oli kyllä mahtava ja pelattavaa riitti muistaakseni kympin maksaneelle pelille enemmän kuin tarpeeksi, mutta hienoa että vanha hyvä firma kokeilee jotain uutta :)
lainaa
TheÄijä

03.08.2010 klo 19.22

Ico oli (aikanaan) hyvännäköinen seikkailu, tämä taas näyttää pöhnäiseltä tasoloikalta. En näe mitään yhteistä näiden kahden välillä. Wii fail, taas. En ole yllättynyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova