Tuorein sisältö

Bizarresta jatko-osatehdas

15.10.2007 klo 16.09 | Luettu: 2920 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Syyskuun lopulla Activision osti Project Gotham Racing -sarjan luoneen Bizarre Creationsin. Activision ilmoitti Bizarren työstävän kahta peliä, joista toinen on autoihin ja toinen hahmoihin keskittyvä peli. Nyt Activisionin Robin Kaminsky on paljastanut jälkimmäisen pelin pohjautuvan Activisionin ennestään omistamiin pelioikeuksiin. Tämä viittaisi siihen, että tuleva peli on jatkoa jollekin Activisionin aiemmin julkaisemalle pelille.

Activision omistaa oikeudet mm. Guitar Hero -sarjaan, Tony Hawk -skeittipeleihin ja Call of Duty -sotapelisarjaan. Microsoft omistaa edelleen oikeudet Project Gotham Racingiin. Bizarren tekemän The Club -räiskinnän oikeudet taas omistaa Sega. Bizarren mukana Activisionille siirtyy oikeudet ainoastaan Geometry Wars -sarjaan. Toistaiseksi nämäkin oikeudet omistaa kuitenkin Sierra aina Geometry Wars: Galaxiesin julkaisuun asti.

Lähteet: Eurogamer, Develop mag

V2.fi | Matti Lintula
< Xbox 360 Elite on ku... Fire Emblem ja Advan... >

Keskustelut (2 viestiä)

zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

15.10.2007 klo 17.05

Pliis, ei ainakaan lisää call of dutyjä! Tai jos tehdään, niin tehdään kunnolla ja vaikka ensimmäisestä maailmansodasta!
lainaa
hyvästi

15.10.2007 klo 21.42

Vaikka olen aina ollut PGR-fani, on vain hyvä jos PGR-sarja kuopataan... ainakin toistaiseksi. PGR4 on hyvä ja upea, mutta Forza 2:n jälkeen se tuntuu siltikin hieman... laimealta.

Ainoa PGR, jonka voisin lähivuosina kuvitella ostavani on PGR, joka sisältää uusien ratojen ja autojen lisäksi KAIKKI aikaisemmat radat ja autot, mielellään tietenkin säämalleilla yms. päivitettynä.

Tuollainen voisi olla aika kova juttu Xbox720:n julkaisupeliksi :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova