Tuorein sisältö

Bayonetta 2 alkaa olla varma tapaus

04.10.2010 klo 21.30 | Luettu: 5772 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Bayonetta yllätti varmasti monet positiivisilla arvioillaan ja menestyksellään, mutta yllätystä ei tuota se, että niiden jälkimainingeissa pelille pohditaan jatkoa. Eurogamer kertoo Atsuhi Inaban haluavan tehdä pelille jatko-osan, kunhan 'aika on oikea'.

Konkreettisia suunnitelmia tai aikataulua ei ole vielä laadittu, mutta tekijät itsekin pitivät pelin tekemisestä, joten melkoisen varmasti pitkäsäärinen ja -hiuksinen noita palaa vielä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< WoW: Cataclysm jyräh... Sim Cityn pormestari... >

Keskustelut (3 viestiä)

Nuutyasha

Rekisteröitynyt 06.05.2008

04.10.2010 klo 21.58

Bayonetta on oikein mukavaa turpasaunaa alusta loppuun, jotenka ei jatko-osa voi kauhean huonosti onnistua. Innolla odottelemaan. :)
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

05.10.2010 klo 05.14

Harvinaisen hauska peli kunhan kaipaa aivo-oksennusta. Itselläni ensimmäiset pari tuntia meni kylläkin hirvittävän alkujärkytyksen kourissa, mutta kunhan oppi asennoitumaan oikein niin johan hupia piisas.
lainaa
Turretti

05.10.2010 klo 10.00

Peliä pelatessa pitää olla kyllä asenne kohdillaan, sillä meno on sen mukaista. Itselläni se ei nyt ihan hirvittäviä ponnisteluja vaatinut kun oli tottunut DMC:n rymistelyihin (tosin tässä mentiin joissakin asioissa ehkä vähän pidemmälle), mutta itse combo-systeemissä oli oppimista kun oli vasta pelannut mm. Dante's Infernon. Loppujen lopuksi opin rakastamaan Bayonettan systeemiä, joka on erittäin palkitseva ja toimiva.

Toivon vaan että jatko-osassa korjattaisiin ne ykkösen virheet jotka jäivät itseäni häiritsemään (oudot still-screen välivideot, insta-kill quicktimeventit jopa kesken boss-taisteluiden).
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova