Tuorein sisältö

BioWarelta massiivimoninpelattavaa Star Warsia?

23.10.2007 klo 10.27 | Luettu: 4048 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Maaliskuussa 2006 kanadalainen BioWare perusti uuden studion Teksasiin, jossa työn alle otettiin huippusalainen massiivimoninpeliprojekti. Huhut liikkuivat, että salainen projekti olisi itse asiassa Star Wars: Knights of the Old Republic 3, jatko-osa suositulle toimintaroolipelisarjalle. BioWaren pitäessä projektin tiedot hyvin salattuina, huhumylly hidastui pikkuhiljaa. Nyt Primotechnology on saanut vihiä BioWarea lähellä olevalta lähteeltä, että Knights of the Old Republic MMORPG olisi todellakin tulossa.

Pelin luovana johtajana toimisi Primotechnologyn lähteen mukaan James Ohlen, joka on vastannut myös ensimmäisen Knights of the Old Republicin, Neverwinter Nightsin ja kahden Baldur's Gaten menestyksestä. Ensimmäinen Knights of the Old Republic -peli julkaistiin vuonna 2003. Samana vuonna ilmestyi ensimmäinen Star Wars -maailmaan sijoittuva massiivimoninpeli Star Wars: Galaxies. Galaxiesin suosio on kuitenkin hiipunut ja oletettavasti pelillä on enää 20 000 aktiivista pelaajaa. Laskeneet pelaajamäärät tukevat oletusta siitä, että uusi Star Wars -universumiin pohjautuva MMORPG saattaisi todellakin olla ajankohtainen.

Vielä ei tiedetä tuleeko vastikään BioWaren ostanut Electronic Arts toimimaan pelin julkaisijana vai onko BioWarella valmis julkaisusopimus jonkin muun osapuolen kanssa. Vahvistusta projektin olemassaolosta ei saatu LucasArtsilta, BioWarelta eikä EA:lta. Pelin oletetaan olevan kuitenkin jo pelattavassa muodossa ja Primotechnologyn Alex Petraglia arvioi pelin valmistuvan vuoden 2009 aikana.

Lähteet: GameSpot, Primotechnology

V2.fi | Matti Lintula
< Nintendo iski piraat... NHL kamppasi Halon j... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dex

23.10.2007 klo 18.34

Olisin kyllä mieluummin kuullut sen olevan normaali kotori. Mutta jos ei ole kuukausimaksuja, kuten GUild Warssissa, niin luultavimmin se löytää tiensä koneelleni.
lainaa
Jeu

24.10.2007 klo 12.59

Ei kait kuukausimaksut maailmaa kaada. Rahaa saa aina lisää.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.10.2007 klo 19.27

Kunhan MMO:ssa saa olla Jabba niin hyvin menee ;) Tai vielä kun yhdistäisivät kotoriin klassikkopelit X-wingin ja TIE fighterin :P~
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova