Tuorein sisältö

DS:lle oma suojelusenkeli

25.10.2007 klo 13.09 | Luettu: 1721 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Elephant Games on tehnyt sopimuksen Nintendon kanssa ja noussut viralliseksi DS-pelien kehittäjäksi. Nousevan yrityksen ensimmäinen peli iskeytyy toimintaseikkailujen kilpakentälle ja tunnetaan nimellä Way in Dusk. Peli yhdistää räiskintää ja seikkailua sarjakuvamaisesti toteutetussa kolmeulotteisessa ympäristössä.

Pelissä astutaan työlleen uskollisen suojelusenkelin kenkiin. Enkelillä on mahdollisuus häilyä todellisen ja henkimaailman välillä tutkiessaan noidutun Hollow Cityn mysteerejä. Ydinsodan jälkeinen kaupunki on täynnä autoista ja ihmisistä mutatoituneita hirviöitä. Kaupunkia pelastaessaan enkelin tie vie läpi synkimpien kujien ja salaisuuksien.

Henkimaailmassa enkeli voi lentää helposti ympäri kaupunkia talojen kattoja viistäen ja piilotettuja aseita, elinvoimaa ja muuta tavaraa etsien. Maailmojen välillä siirtyminen mahdollistaa myös hiljaisen siirtymisen vihollisten selustaan.

Way in Duskissa on mahdollista vaihtaa näkymää ensimmäisen ja kolmannen persoonan kameroiden välillä, joten taistelut voi kokea myös suoraan hahmon näkökulmasta. Yksinpelin lisäksi pelissä on tuki neljän pelaajan moninpeleille. Lisäksi erilaisista minipeleistä saatavia bonuksia voi käyttää yksin- ja moninpeleissä.

Kehitys on edennyt testausvaiheeseen ja julkaisun luvataan tapahtuvan pian.

V2.fi | Matti Lintula
< Spore on valmistumai... Ensimmäinen suomalai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova