Tuorein sisältö

Äänestä tyylikkäin PC

20.03.2007 klo 23.18 | Luettu: 1682 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Kuluttajat eri puolilla maailmaa voivat äänestää mieluistaan pc-designia 19.4. saakka osoitteessa www.intelchallenge.com. Kilpailuun osallistuvat tietokoneet ovat niin sanottuja konsepti-pc:itä, jotka eivät ole myynnissä vaan arvioitavina tässä Intel® Core™ Processor Challenge -nimisessä kilpailussa. Ne suunnitelleet yritykset kilpailevat miljoonan Yhdysvaltain dollarin suunnittelupalkinnosta. Tietokoneasiantuntijoista ja suunnittelijoista koostuva ryhmä julistaa voittajan huhtikuussa, mutta nyt kuluttajat voivat äänestää suosikkiaan erillisessä kilpailussa, People’s Choice Awardissa. Kilpailussa arvotaan muutamia 100 dollarin voittoja äänestäjille.

Viime syyskuussa Intel julkisti globaalin pc-muotoilukilpailun tietokonevalmistajille ja muotoilijoille, jossa osallistujilta haettiin jotakin muuta kuin ”niitä harmaita laatikoita”. Kilpailu pyrkii edistämään suunnittelua, joka tähtää kotien tyylikkääseen viihde-pc-designiin. Noin 25 osallistujaa 19 yrityksestä 8 eri maasta on mukana kamppailemassa parhaasta pc:iden tyylistä, akustiikasta, käytännöllisyydestä ja ominaisuuksista. Kymmenen semifinalistia valittiin tässä kuussa ja voittaja julkistettaneen Intelin kehittäjäpäivillä IDF:ssä Pekingissä huhtikuun puolivälin jälkeen. Lisätietoja löytyy osoitteessa www.intel.com/idf/corechallenge.htm.

Kuluttajien äänestyskilpailussa web-sivustolla (www.intelchallenge.com) osallistujat voivat tutustua joihinkin kilpailuun osallistuviin suunnittelijoihin sekä pc-historiaan valokuvien ja videoiden avulla. 26.3. äänestäjät voivat osallistua keskusteluihin vierailevien bloggaajien kanssa, jakaa valokuvia ja lähettää lyhyitä videoita. Yleisön suosikki on suunniteltu julkistettavaksi 20. huhtikuuta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Devil May Cry 4 myös... PS3:lla toimii 1800 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova