Tuorein sisältö

Xtival '07: turnauksia ja ilmaista verkkopelaamista

06.11.2007 klo 12.48 | Luettu: 1871 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Microsoft järjestää marraskuun 23. ja 26. päivän välisenä aikana Xtival '07 pelifestivaalin, johon kuuluu kilpailuja, erikoistarjontaa verkossa ja ilmaisen Xbox Live Gold -jäsenyyden kaikille viikonlopun ajaksi.

Perjantaina pelataan turnauksia FIFA 08:ssa, Halo 3:ssa, Lost Planetissa ja Gears of Warissa. Ohjelmassa on näiden lisäksi Developer Jam Session, jossa pelaajat pääsevät ajamaan kilpaa Project Gotham Racingin kehittäneen Bizarre Creationsin väkeä vastaan.

Lauantaina järjestetään Guitar Hero -tapahtuma, jossa pelaajat pääsevät kurittamaan skebaa vielä nimeämätöntä huippuluokan artistia vastaan. Pelinkehittäjiä vastaan päästään taistelemaan ainakin Call of Duty 4:ssä, Rainbow 6 Vegasissa, Viva Piñata Party Animalsissa ja Narutossa.

Sunnuntai on urheilupäivä ja vuorossa on Tiger Woodsia, Table Tennistä, Virtua Tennistä, Pro Evolution Soccer 2008:aa ja moottoriradoilla rymistelyä Forza 2 Motorsportin parissa. Penkkiurheilijoita vastassa ovat Xtival '07:n järjestäjät.

Viikonlopun aikana etsitään myös parhaita Halo 3 -kuvaruutukaappauksia ja jaetaan Microsoftin työntekijöiden toimesta pelaajapisteitä niitä ansaitseville herrasmiespelaajille. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Xtival '07 kotisivuilta.

V2.fi | Matti Lintula
< Pelikonearestin saan... Gordon jahtaa jalkap... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova