Tuorein sisältö

Gears of War 3:ssa bonuksia edellisten osien pelaajille

27.06.2011 klo 18.58 | Luettu: 4848 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


MTV Multiplayer kertoo, että mikäli on ansainnut achievementeja edellisissä Gears of War -peleissä, palkitaan siitä Gears of War 3:ssa. Mitään suoranaista etua palkinnoista ei kuitenkaan ole, ne ovat pelkästään ulkoasumuutoksia.

Esimerkiksi jos on saanut kultaisen hammerburstin ja lancerin GeoW2:ssa, ne saa myös GeoW3:een. Jotkut erikoispalkinnot avautuvat myös siitä, jos on pelannut GeoW:n PC-versiota.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Forza 4:n erikoispak... XBLA:n Summer of Arc... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dixi

27.06.2011 klo 19.15

Ensimmäisen Gearsin PC-version pelaajat saavat kromi-lancerin.
lainaa
Jarkko86

27.06.2011 klo 21.13

Olen pelannut Gears of War 1-2 sekä Gears of War pc versiot läpi Insane vaikeus asteilla ja boxi versioita mukavasti livessä. PC versiota ei verkossa tullut pelailtua kuin kokeilu mielessä.
lainaa
halooo

28.06.2011 klo 09.28

toivottavasti saisi myös lisäukkoja tai erilaisia armoreita. nuo aseskinit ovat ihan liian pieniä juttuja en viitsi ikinä ihailla jotain kultaista pyssyä

hell. mielummin ottaisin vaikka sadevariantin jostain päiväkartasta. tai erilaiset äänet ja luotiteksuurit (Star Wars blasterit, Halo Needlerit ymsyms). melkein mitä vain paitsi aseskinejä. ketä ne muka kiinnostaa paitsi jonneja jotka eivät keskity itse peliin vaan pyörivät ympyrää nähdäkseen aseensa ja huutelevat muille miten gangsta pyssy heillä on?


kulta/hopea/pinkki/maasto/muunväriset armorit sen sijaan... tervetuloa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova