Tuorein sisältö

Pelaajat päättävät, kuinka Star Wars Galaxies päättyy

01.09.2011 klo 17.00 | Luettu: 5023 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Star Wars Galaxiesin piti pysyä mukana menossa The Old Republicin ohella, mutta lopulta se päätettiin saatella autuaammille palkkametsästysmaille. 1up kertoo, että ennen joulukuussa tapahtuvaa sulkemista pelaajat voivat olla mukana siinä, miten peli päättyy. Rebel Alliance ja Imperiumi kilpailevat siitä, kumpi jää lopulta voittajaksi ja Galactic Civil Wariin osallistuminen tuo pisteitä omalle puolellesi.

Jossain vaiheessa nämä pisteet sitten lasketaan ja tämän perusteella voittava osapuoli valitaan sekä pelin loppuratkaisu toteutetaan.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Sonyn ryöstö mellako... 10Tons sai Nokialta ... >

Keskustelut (3 viestiä)

dj-markus1

01.09.2011 klo 19.45

Ei sitä peliä kukaan enää pelaa kuin ne jotka alottavat sitä vasta tai testaavat eivät ketkään muut kaikki suuttuivat tosta sulkemisesta niin kaikki jätti sen pelin.
lainaa
O_o

02.09.2011 klo 07.42

Opettele pilkun käyttöä.
lainaa
darkneverdisappears

03.09.2011 klo 20.37

rumasti päättyy joka tapauksessa, eikä kukaan muista sitä loppuratkaisua kuitenkaan kun se kirjoitetaan varmaan miljoona kertaa uusiksi tulevaisuudessa

on se niin turha sarja kun millään ei ole loppupeleissä merkitystä. onneksi ei sentään ole niinkuin sarjakuvat että kuolleet nousisivat vähän väliä takaisin peliin
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova