Tuorein sisältö

Guild Wars 2:n betaan pääsee nyt ilmoittautumaan

23.02.2012 klo 15.22 | Luettu: 5340 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Ncsoft ja ArenaNet ovat avanneet kirjautumisen Guild Wars 2:n betatestaukseen, mutta aikaa ilmoittautumiseen on vain kaksi vuorokautta. Aika sulkeutuu huomenna illalla, eli vielä ehtii mukaan! Kannattaa siis suunnata pikaisesti tänne. Lisätietoja saa sisäänkirjauksen yhteydessä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomipeli sai Japani... Haluatko uuden Count... >

Keskustelut (5 viestiä)

Januzki

23.02.2012 klo 17.38

Kiitti vinkistä. Hakemus lähti.
lainaa
teuvohakkarainen

23.02.2012 klo 17.47

Tää on niin paskaa.
lainaa
Osku

23.02.2012 klo 18.17

No en tasan! Kehitystiimi jätti Guild Warsin vuosia sitten kun alkoi kehittelemään tätä kakkosta. Sen jälkeen peli happani, ja samat bugit ovat vaivanneet viisi vuotta. Niin olen kypsynyt pelinkehittäjän Anet:in pelaajien aliarvioimiseen ja huomiotta jättämiseen että en enää heidän peleihinsä halua mukaan!
GW:ssä on kyllä hyvä taitosysteemi, ja pelaajaryhmät vastaan pelaajaryhmät on erittäin taktista kamppailua. Muuten pelissä on tylsät juonet, tylsät itseään toistavat tehtävät ja täysin staattinen ja epäuskottava maailma sekä täysin toimimaton talous ja rahasysteemi.
GW jaksoi kiinnostaa ekan chapterin ajan, mutta sen jälkeen kaikki julkaistut chapterit olivat sitä samaa, jokainen kaupunki ja tehtävä vanhan toistoa, ja pelaaminen puuduttavaa saman toistamista. Eteenpäin pelaamisen kiinnostavuus läheni nollaa, ja niinpä suosittua onkin pyytää jonkun toisen pelaajan kyytiin, joka "juoksee" hahmosi pelin kaupungista toiseen, niin ettei sinun tarvitse kuolla tylsyyteen.
Peli myös teloo ilmaiseksi pelaavaa raskaalla kädellä.. ja ne uudet chapterithan on aina ostettava, mikäli niitä haluaa pelata.
lainaa
JokuVaan

23.02.2012 klo 18.53

Osku kirjoitti:
No en tasan!


Herra kommentoi pelin PvE osuutta, vaikka peli (GW1) suunniteltiin täysin PvP:n pohjalle. Olet kyllä täysin oikeassa, että PvE on pidemmän päälle tylsää, varsinkin kaksi ensimmäistä peliä (Prophecies, Factions).

Mutta siis tätä kakkosta ei kannata ylenkatsoa pelkän ykkösosan huonon PvE:n takia. Kaikki jatko-osat eivät aina tarkoita vanhan kierrätystä ja pelin tyhmentämistä.
lainaa
Teme

23.02.2012 klo 20.02

Laiton applyn menee jos vaikka olis tuuria ja pääsisi pelailee.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova