Tuorein sisältö

Rock Bandille varhainen päivitys

19.11.2007 klo 11.04 | Luettu: 3760 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Ennen aikojaan Rock Band -pelinsä kaupasta saaneet ovat valitelleet kitaraohjaimen huonoa toimivuutta. Yksi kitaran painikkeista reagoi välillä näpäytyksiin kahdesti ja välillä ei huomioi pelaajan toimia lainkaan. Harmonix on luvannut julkaista päivityksen peliin heti sen virallisena julkaisupäivänä, joka on Yhdysvalloissa tiistaina 20. marraskuuta.

Osa kaupoista ei malttanut odottaa virallista julkaisupäivää vaan on myynyt Rock Bandia jo pieniä eriä etukäteen. Harmonixilla asiasta ei oltu innoissaan ja havaittujen ongelmien todetaan olevan ennakkomyyntiin päätyneiden pelien vitsaus. Kitaraongelmia korjaava päivitys on lähetetty Sonylle ja Microsoftille jaettavaksi PlayStation Networkin ja Xbox Liven kautta. PlayStation 2 -versiossa päivitys on mukana pelilevyllä.

Lähde: Evil Avatar

V2.fi | Matti Lintula
< The Darkness saa jat... Halvempaa pelinkehit... >

Keskustelut (4 viestiä)

Ana

19.11.2007 klo 13.17

Taitaa tuo netti olla nykyään pakollinen konsolipelaajallekkin ku tuollasia virheitä peliin päätyy.
lainaa
Wasd

19.11.2007 klo 13.35

Joo alkaa vaan enemmän ja enemmän tuntua siltä että mitään peliä ei kannata ostaa heti julkaisusta (saati aiemmin) sillä virheitä näyttää olevan lähes poikkeuksetta kaikissa peleissä. Netin liittäminen konsoleihin on ilmeisesti ollut huono ratkaisu, se kun on mahdollistanut juuri tämän kaltaiset tilanteet että päivitellään peliä sitä mukaa kun virheitä tulee. Ennen bugiset pelit jäivät hyllyyn.
lainaa
Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.11.2007 klo 15.26

Wasd kirjoitti:
Netin liittäminen konsoleihin on ilmeisesti ollut huono ratkaisu, se kun on mahdollistanut juuri tämän kaltaiset tilanteet että päivitellään peliä sitä mukaa kun virheitä tulee. Ennen bugiset pelit jäivät hyllyyn.


Noh, en nyt ihan noin pitkälle menisi. Vaikka tässä on selkeä konsoleiden nettiyhteyksistä koituva haittapuoli, niin kyllä tämä mielestäni kalpenee sen rinnalla, että pelejä voi pelata vaivattomasti netissä ja lisäsisältöä on saatavilla runsain määrin, usein ilmaiseksi.
lainaa
Chemus

19.11.2007 klo 18.25

Ja jos virhe sattuu, tai siis kun sattuu, niin asia on ainakin helposti korjattavissa, kuten näkyy.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova