Tuorein sisältö

Lisää Microsoftin E3:a videomuodossa

04.06.2012 klo 21.33 | Luettu: 6534 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Ascend: New Gods



Resident Evil 6



South Park: The Stick of Truth



Tomb Raider



Fable: The Journey



Call of Duty - Black Ops 2



Microsoftin lehdistötiedote:


LOS ANGELES – 4. kesäkuuta 2012 – Astu ihmiskunnan suurimman sankarin saappaisiin. Aja maailman eksoottisimpia superautoja avoimilla teillä. Tunne taika sormenpäissäsi, ja tanssia sydämesi kyllyydestä. Tänään Electronic Entertainment Expoa (E3) edeltävänä hetkenä Microsoft Corp. paljasti pelisalkkunsa, ja oli pelimakusi mikä hyvänsä, Xbox 360 on ainoa järjestelmä, jossa voit pelata kaikkia tämän vuoden suursuosikkeja ja upouusia tulokkaita.

Master Chiefin paluu vuoden odotetuimman viihdealan lanseerauksen, Halo 4:n, yhteydessä Microsoft esitteli uskomattoman ja vain Xbox 360:lle saatavien pelien valikoiman, kuten Forza Horizon, Fable: The Journey ja Gears of War: Judgmentin maailman ensiesityksen – näyttämö on asetettu alustan suurimmalle juhlalle. Maailmanlaajuinen viihdetähti Usher esitti Microsoftin E3 -lehdistötilaisuudessa suurhittinsä Scream yllätysesityksellä faniensa ja paikallaolijoiden iloksi. Mahtavan visuaalisen pelitaustan kanssa Usherin häikäisi katsojat tanssilla Dance Central 3:ssa – huippusuosittujen tanssipelien seuraavassa osassa Xbox 360:n Kinect-järjestelmällä. Microsoft paljasti myös uusien tulevien pelien nimiä: Ascend: New Gods, Wreckateer, Matter ja Lococycle.

”2012 on merkittävä vuosi Xboxille”, kertoi Phil Spencer, Microsoft Studiosin varapääjohtaja. ”Tänä vuonna tuomme markkinoille uskomattoman pelivalikoiman, joista monet ovat kaikkein odotetuimpia ja yksinoikeudella, kuten Halo 4, Forza Horizon ja Fable: The Journey, ja aivan uusia tulokkaita, kuten Wreckateer ja Lococycle. Tarjoamme myös parhaan paikan kokea suosikit, kuten Call of Duty: Black Ops II. Sanomamme on yksinkertainen: Oli kyseessä sitten yksi suosituimmista peleistämme, tai jotakin aivan uutta, on vain yksi paikka, mistä ne kaikki löytyvät – Xbox 360.”

Sisällämme piilevälle seikkailunhaluiselle sankarille, kilpailuintoilijalle tai tanssitähdelle Xbox 360 on tuomassa markkinoille seuraavien hittipelien maavyöryn:

Ascend: New Gods (Signal Studios, Microsoft Studios). Signal Studios, joka on Toy Soldiers -franchisingin kehittäjä, on ylpeä saadessaan esitellä uuden toimintaroolipelinsä (RPG eli role-playing game), Ascend: New Gods. Astu Caoksen maailmaan – jättimäiset voimakkaat Caos-sotilaat on luotu jumalien tahtoa palvelemaan. Taistele kuolemattomia Titaaneja vastaan puolustaessasi itseäsi vastapelaajia vastaan ja kasvattaessasi vaikutusvaltaasi maailmanlaajuisessa Ascend-konfliktissa. Monumentaalinen kolmiasteinen taistelu tapahtuu laajoilla maa-alueilla ja rajattomissa luolaholveissa. Ascend: New Gods tarjoaa ennennäkemättömät yhteysmahdollisuudet kännykkä- ja pelikonsolin Xbox LIVE -käyttöympäristöjen välillä. Lähde sotaan muita Xbox 360 -pelaajia vastaan kännykälläsi, kasvata asemaa ja kunniaa, ja siirrä kaikki tämä sitten pelikonsoliisi – missä ja milloin vain.

Avatar Motocross Madness (Bongfish, Microsoft Studios). Klassinen motocrossisarja (MX) tulee takaisin Avatar Motocross Madness -pelissä. Ota osaa intensiivisiin MX-ajoihin, tutkimusmatkoihin ja kilpailuun sosiaalisesta asemasta. Lennä suurten hyppyjen yli ja tee mielettömiä temppuja rajoja koettelevissa maastoajoissa kilpaillen ystäviäsi vastaan ei-reaaliaikaisessa Bike Club -yhteisösivustossa. Haasta ystäviesi aikoja, lyö heidän pistetuloksensa ja aja kilpaa heidän aaveidensa kanssa pysyäksesi klubisi johdossa. Lähde sitten tutkimaan laajoja maa-alueita pyörälläsi; seikkailuun kuuluu freestyle-ajoa, erityisten esineiden keräämistä ja piilotettujen salaisuuksien etsimistä. Avatar Motocross Madnessin mukana kaikki alkuperäissarjan hauskuus ja jännitys tulee takaisin aivan uudessa muodossa.

Dance Central 3 (Harmonix Music Systems Inc., Microsoft Studios). Kinectillä pelattava suosittu tanssisarja palaa tänä syksynä markkinoille pelillä Dance Central 3. Dance Central 3 vie pelaajat ajassa takaisin 70-, 80-, 90- ja 00-luvuille – opettaen askeleet tanssilattialla klassisille tansseille, kuten The Hustle, Electric Boogie ja The Dougie. Musiikkivideoiden huippukehittäjä, Harmonix, pitää tanssibileet käynnissä uudella monen pelaajan bileet -pelitilalla jopa kahdeksalle pelaajalle soittaen kuuminta, monimuotoisinta tällä hetkellä saatavilla olevaa musiikkia. Dance Central 3 tarjoaa esittäjiä, kuten Usher, Daft Punk, Gloria Gaynor, 50 Cent ja monia muita.

Fable: The Journey (Lionhead Studios, Microsoft Studios). Fable: The Journey tarjoaa aivan uuden tavan kokea syvällisen kertomuksen kuvankauniissa Albionin maailmassa, jonka kanssa fanit ympäri maailmaa ovat tulleet tutuiksi ja jota he ovat oppineet rakastamaan. Fablen uudessa versiossa, jonka tapahtumat sijoittuvat 50 vuotta Fable III:n jälkeen, sinua pyydetään tulemaan salaperäisen Theresan avuksi. Sinut heitetään suoraan toimintaa täynnä olevaan seikkailuun, jossa on yllin kyllin vaarallisia vihollisia, pelottavia takaa-ajoja ja humoristisia hahmoja. Kinectille erityisesti suunniteltu Fable: The Journey antaa sinulle mahdin käyttää taikavoimaa tappavana aseena, puolustaa itseäsi taisteluissa ja selvittää arvoituksia matkallasi kohti sankaruutta. Fable: The Journey ilmestyy lokakuun 9. Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa sekä Lokakuun 12. 2012 EMEA -alueella.

FIFA 2013. FIFA 2013 tuo aidon jalkapallon draaman ja yllätyksellisyyden kotiisi. Tänä vuonna peli luo todentuntuisen koko kentän kattavan taistelun pallosta ja sallii vapauden ja luovuuden hyökkäyksissä. Viiden peliä mullistavan innovaation, jotka mullistavat tekoälyn, pallon kuljetuksen ja fyysisen pelin, FIFA 2013 edustaa suurinta ja laaja-alaisinta peliympäristöä sarjan historian aikana.

Forza Horizon (Playground Games/Turn 10 Studios, Microsoft Studios). Legendaarisen Forza Motorsport -pelin aitouden yhdistäminen festivaalitunnelmaan ja avoimen autotien antamaan vapauteen tekee Forza Horizonista intensiivisen autourheilun action-pelin, jossa ajot tapahtuvat maailman kaikkein ainutlaatuisimmat autourheilujuhlat taustanaan. Forza Horizon tarjoaa laajoine maisemineen, uskaliaine ohjausliikkeineen yhdessä korviahuumaavan pelimusiikin ja mukaansatempaavan nopean toiminnan kanssa pelikokemuksen, johon syöksytään pää edellä, mutta joka samalla säilyttää Forza-sarjalle ominaisen todellisuudentunteen, moninaisuuden ja kekseliäisyyden.

Gears of War: Judgment (Epic Games, People Can Fly, Microsoft Studios). Gears of War: Judgment vie sinut mukanaan aikaan ennen alkuperäistä Gears of War -trilogiaa heti Emergence Day -päivän jälkeisiin tapahtumiin – päivän, joka määrittää Gears of War -maailmankaikkeuden. Seuraa Damon Bairdin ja Augustus ”The Cole Train” Colen johtaman Kilo Squadin mukana heidän yrittäessään pelastaa Halvo Bayn kaupunki lyömättömältä viholliselta kaikkien aikojen intensiivisimmässä Gears-pelissä. Gears of War: Judgment esittelee monia uusia moninpelikokemuksia, mukaan lukien OverRun, joka on uusi ja jännittävä luokkiin perustuva pelitila, jossa Locust- ja COG-sotilaat saadaan tappelemaan mies miestä vastaan tavalla, jota Gears-fanit eivät ole koskaan kokeneet. Gears of War: Judgment tulee markkinoille alkuvuodesta 2013.

Halo 4 (343 Industries, Microsoft Studios). Halo 4 merkitsee Master Chiefin paluuta ja uuden tarinan alkua tälle viihdealan historiaa muovaavalle suursuosikille. E3 2012 on maailmanlaajuinen ensi-ilta Halo Infinity Multiplayerille, johon kuuluu myös aivan uusi, kertomusmuotoinen kokemus nimeltä Spartan Ops. Spartan Ops, joka on ensimmäinen laatuaan, on jaksomuotoinen seikkailu – pelattavissa yksin tai yhdessä jopa neljän pelaajan kanssa – joka käyttää mukaansa vievää tarinankerrontaa, korkealaatuisia elokuvavälileikkauksia ja toimintaa täynnä olevaa pelaamista tarjotakseen ennenkokemattoman jaksopelin. Spartan Ops laajentaa Halo 4 -kokemusta entisestään. Halo 4 on kaupan hyllyillä 6. marraskuuta 2012 mitä eeppisimmän ja suurimman kampanjan saattamana ja mullistavan moninpelin kanssa.

Happy Wars (Toylogic Inc., Microsoft Studios) Happy Wars on usealle pelaajalle tarkoitettu action-peli, jossa eri sarjakuvatyyliset hahmot taistelevat toisiaan vastaan taisteluareenoilla. Voit ohjata mitä tahansa kolmesta pelihahmosta – taistelija, maagi tai cleric – erilaisilla taistelukentillä kuten ruohomaassa, pimeässä maailmassa tai valtameren pohjassa. Liity ystävien kanssa yhteen pitämään roppakaupalla hauskaa loihtien taikaiskuja ja hyökäten linnoihin samalla, kun yhdessä yritätte voittaa vihollisen.

Joe Danger: The Movie (Hello Games, Microsoft Studios). Kaikkien aikojen suosituimman 'elokuvan' lavasteissa voit luoda oman action-elokuvasi välikohtaus välikohtaukselta ja suorittaa jokaisen stunttisi itse. Voit käyttää tusinoittain erilaisia stunttiajoneuvoja rajoittamattomasta määrästä elokuvalajeja tehdäksesi stunttisi täydelliseksi, yleisöä värähdyttäväksi tai naurattaa yleisöä epäonnistuneilla stunteillasi. Joe Dangerin kypärä vain päähän ja uhmaa kuolemaa näyttäessäsi taitosi ohjaajalle.

Lococycle (Twisted Pixel Games, Microsoft Studios). Tapaa I.R.I.S.: kaksi kertaa valittu kunniakkaan Big Arms Academy School of Assassinationin priimukseksi. I.R.I.S. on yli 40 eri aseettoman taistelumuodon mestari, ja hänellä on sensei-asema jiu-jitsussa, aikidossa, krav magassa ja jeet kune dossa. Hän on tappava vastustaja veitsien, käsiaseiden ja viimeisimmän atomiteknologian kanssa. I.R.I.S. puhuu sujuvasti yli 50 kieltä ja tuntee ylipäätänsä jokaisen olemassa olevan paikallisen tavan, pystyy piiloutumaan ja häviämään hetkessä missä vain maailman kolkassa. Hän oli ensimmäinen naispuolinen kadetti, joka rikkoi mailin neljän minuutin rajan – kolmella minuutilla ja neljälläkymmenellä sekunnilla. Hänen paristonsa tuskin edes huomaavat näitä kaikkea. Twisted Pixel Games ylpeänä esittää Lococyclen. Tämän päivän rikollisia vastaan tarvitaan huomispäivän sankari.

Madden NFL 2013. Madden NFL on täysin uusittu, alkukäynnistyksestä pelipisteisiin. Joka tila, näyttö ja pikseli on saanut uuden asun, mikä tarjoaa sarjan kaikkien aikojen innovaatisimman, yhtenäisimmän ja aidoimman Madden NFL -kokemuksen.

Mark of the Ninja (Klei Entertainment, Microsoft Studios). Mark of the Ninja on Klei Entertainmentin kehittämä sidescrolling-tyylinen hiiviskelypeli, jossa yhdistetään 2-D-animaatiota intensiiviseen stealth-hiiviskelypelaukseen. Katsele vihollisiasi kaukaa, manipuloi niitä työkaluillasi ja pane suunnitelmasi käytäntöön tappavalla tarkkuudella. Mutta ole varovainen – olet yhtä haavoittuvainen kuin olet vahvakin.

Matter (blindwink, Microsoft Studios). Koe sankarin matka mystisen ja visuaalisesti henkeäsalpaavan maailman läpi. Matter tuo esiin Oscarilla palkitun ohjaajan, Gore Verbinskin, ainutlaatuisen näkemyksen ainoastaan Xbox 360:lle ja Kinectille.

Resident Evil® 6. Resident Evil® 6 sisältää kolme erillistä, mutta kuitenkin toisiinsa liittyvää kertomusta, joissa jokaisessa on oma päähenkilö joko yksin tai yhdessä pelattavana, verkossa tai verkon ulkopuolella. Leon S. Kennedyn partnerina on valtion agentti Helena Harper, kun taas Chris Redfield toimii yhdessä BSAA-jäsenen Piers Nivansin kanssa ja huonomaineisen Albert Weskerin palkka-ampuja poika, Jake Muller, saa toverikseen sarjaan palaavan Sherry Birkinin. Kaikkien kuuden täytyy kohdata uusia kauhutapahtumia yrittäessään selvitä hengissä globaalista C-virusepidemiasta. Toiminta ja kauhu yhdistettynä takaavat Resident Evil® 6:n olevan vuoden 2012 dramaattisin kauhukokemus.

South Park: The Stick of Truth. The Stick of Truth, jonka kirjoituksesta ja äänestä vastaavat Trey Parker ja Matt Stone, on toistaiseksi kaikkein mahtavin South Park -kokemus. Ansaitse asemasi Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin vierellä ja auta heitä heidän hysteerisessä seikkailussaan pelastaa South Park – neljäsluokkalaisten tyyliin. Värvää klassisia South Park -hahmoja, kuten Professor Chaos tai Jesus, avuksesi ajamaan asiaasi konekivääri kainalossa. Aseistaudu hampaisiin asti maagisilla aseilla ja salaperäisellä haarniskalla puolustaaksesi itseäsi rapuihmisiä, alushousukääpiöitä, hippejä ja muita ilkimyksiä vastaan. Jos selviydyt, sinusta tehdään South Parkin pelastaja, mikä antaa pysyvän korkean aseman South Park Elementary -koulussa. Jos epäonnistut, sinut tunnetaan loppuelämäsi... luuserina.

Tomb Raider. Apunaan vain eläimellinen vaisto ja fyysinen ihmisrajat ylittävä raaka voima, Tomb Raider kertoo intensiivisen ja hiomattoman tarinan, joka vie pelaajan mukanaan Lara Croftin alkujuurille. Koe hänen matkansa pelokkaasta nuoresta naisesta kovaksi selviytyjäksi.

Tom Clancy’s Splinter Cell®: Blacklist. Olet Sam Fisher, Yhdysvaltalaisen 4th Echelon -eliittisotilasryhmän johtaja ja vastaat suoraan Yhdysvaltain presidentille. Tehtäväsi on metsästää terroristit, jotka uhkaavat kansainvälistä turvallisuutta – hinnalla millä hyvänsä.

Wreckateer (Iron Galaxy, Microsoft Studios). Wreckateer käyttää Kinectiä antaessaan sinulle linnoja murskaavan ballistan ohjakset. Wreckin ja Tinkerin avulla matkustat ympäri maata ja tuhoat 60 peikkoja täynnä olevaa linnaa kuuden maagisen ammuksen avulla. Tähtää ja ammu jokaista linnaa, minkä jälkeen hallitset ammuksia ilmasta käsin aktivoiden liikkeelläsi erityisiä voimia ja ohjaten niitä kohti maaleja. Käytä hyväksesi Flying-, Explosive-, Splitting- ja Speed-arsenaalia valitessasi loputtomien vaihtoehtojen välillä, kuinka saada aikaan tuhoa Wreckateerin dynaamisessa ympäristössä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Näitä nähtiin Micros... EA:n E3-tilaisuuden ... >

Keskustelut (11 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

04.06.2012 klo 21.54

Tomb Raiderissa on kyllä otettu reilulla kädellä vaikutteita Unchartedista. Aikamoiselta cinematic putkiseikkailulta näyttää, eikä vieläkään merkkiäkään luvatusta "vapaasta" peliympäristöstä. Luultavasti vapaudesta on luovuttu samalla verukkeella kuin Alan Wakessakin, eli tarinankerronnan vuoksi.
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.06.2012 klo 22.07

Tuossa Tomb Raiderissa tuo laskuvarjokohtaus oli ihan naurettava. Miks ihmeessä se laskuvarjo lähti liitämään vaakatasossa niinku joku riippuliidin? Ja se kosken lasku oli melkein yhtä typerä: Lara tippu siitä vesiputouksesta veteen, mutta ei käynyt edes kokonaan pinnan alla pudotuksessa, vaan näytti kuin olis mätkähtänyt jollekin patjalle ja lähti sitten saman tien laskemaan sitä koskea alas. Animaatioissa on kyllä siis viilaamisen varaa. Ja tosiaan sitä vapautta ei ollut nimeksikään. Splinter Cellinkin alue näytti vapaammalta.
lainaa
Jarno80

04.06.2012 klo 22.19

Kylläpäs yllätti pelien määrä mitkä kiinnostaa niiin paljon että tulen varmasti hankkimaan.

Fifaa lukuunottamatta ostan todennäköisesti jokaisen.
lainaa
TheNewKid

04.06.2012 klo 22.20

South Park näytti lupaavimmalta ja se kertoo kyllä paljon.

Tomb Raider näyttää ihan putkicoverräiskinnältä, RE6 on ihan ORCn näköinen fiasko ja loppuja ei tarvi edes mainita.
lainaa
Appe

Rekisteröitynyt 15.09.2008

04.06.2012 klo 22.45 1 tykkää tästä

tagman kirjoitti:
Tomb Raiderissa on kyllä otettu reilulla kädellä vaikutteita Unchartedista. Aikamoiselta cinematic putkiseikkailulta näyttää, eikä vieläkään merkkiäkään luvatusta "vapaasta" peliympäristöstä. Luultavasti vapaudesta on luovuttu samalla verukkeella kuin Alan Wakessakin, eli tarinankerronnan vuoksi.


Onhan se omasta mielestä jees. Ottaen huomioon, että Uncharted on viritelty Tomb Raider mieshahmolla. Ja myös ihan hyvä, jos on ees lähellekään yhtä hyvä, kuin mitä Unchartedista oon kuullu. Kun ei Pleikkaria ole, ni hyvät toimintaseikkailut kelpaa.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

04.06.2012 klo 23.47

Ensimmäistä kertaa IKINÄ voin sanoa, että onpahan paska tarjonta. Siis huh huh. Ainoa mikä vähääkään kiinnostaa, on tuo South Park-peli. Katsoin tuon Ascend: New Godsin trailerin. Iski jonkinlainen myötähäpeä. Ei, ei näin.

Kinect-pelit eivät kiinnosta itseäni yhtään, en edes omista koko laitetta. Ja loput kuulostavat siltä, että ollaan oltu tekemässä ensin selainpeliä, siitä päädytty Microsoftille vääntämään ladattavaa rahan toivossa. Anteeksi itkuni. Normaalisti en jaksa välittää, koska tarjonta kuitenkin ollut hiukan parempaa. Mutta nyt, pohjanoteeraus. Taidan enää ostaa Sleeping Dogsin, sitten odottaa next geniä.
lainaa
Talmunen

Rekisteröitynyt 20.12.2010

05.06.2012 klo 00.18

¨Laran tekijät oavt selvästi tutustuneet Unchartediin
lainaa
KASsa

05.06.2012 klo 01.07

Ascend: New Gods on ripoff nimeä myöten. Näyttää vieläpä susihuonolta.

Uncharted kopioi Tomb Raideria, nyt mennään toisinpäin.
lainaa
Appe

Rekisteröitynyt 15.09.2008

05.06.2012 klo 07.04

Talmunen kirjoitti:
¨Laran tekijät oavt selvästi tutustuneet Unchartediin


Ja Unchartedin tekijät Laraan. Toisaalta en näe tässä mitään huonoa.
lainaa
saldlkk

05.06.2012 klo 11.28

Appe kirjoitti:
Onhan se omasta mielestä jees. Ottaen huomioon, että Uncharted on viritelty Tomb Raider mieshahmolla. Ja myös ihan hyvä, jos on ees lähellekään yhtä hyvä, kuin mitä Unchartedista oon kuullu. Kun ei Pleikkaria ole, ni hyvät toimintaseikkailut kelpaa.


Oot jääny paljosta paitsi, urpo. Peittoaa kura boksin räpellykset mennen tullen. Ja taas ne lykkää sitä kaameeta Haloa. Ei ei ei
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

05.06.2012 klo 12.30

saldlkk kirjoitti:
Appe kirjoitti:
Onhan se omasta mielestä jees. Ottaen huomioon, että Uncharted on viritelty Tomb Raider mieshahmolla. Ja myös ihan hyvä, jos on ees lähellekään yhtä hyvä, kuin mitä Unchartedista oon kuullu. Kun ei Pleikkaria ole, ni hyvät toimintaseikkailut kelpaa.


Oot jääny paljosta paitsi, urpo. Peittoaa kura boksin räpellykset mennen tullen. Ja taas ne lykkää sitä kaameeta Haloa. Ei ei ei

Uliuliuliuhhuhhuu!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova