Tuorein sisältö

Brittiuutiset yhdistävät Habbo Hotellin pedofiliaan, sijoittajat karkaavat?

12.06.2012 klo 15.00 | Luettu: 5921 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


GamesIndustry.biz kertoo, että brittiläinen Channel 4 on tänä iltana esittämässä uutispätkän, jossa uhataan paljastaa Habbo Hotel 'pedofiilien taivaaksi'. GI.bizin mukaan yksi Habbo Hotelin isoista sijoittajista on luopumassa 13% osuudestaan kohun vuoksi.

"Me emme tehneet tätä päätöstä suinpäin, koska olemme olleet Sulakkeen sijoittajia yli 8 vuoden ajan, mutta lasten käyttämän sivuston standardit täytyy asettaa todella korkealle. Meidän mielestämme firma ei vastaa noita standardeja."

Uutistoimituksen tutkimuksen perusteella Habbo Hotellissa vokotellaan ja liehitellään 14-vuotiaita aktiivisesti.

Sulakkeen toimitusjohtajan Paul LaFontainen mukaan miljoonia käyttäjiä vahditaan filttereiden ja 225 moderaattorin voimin ympäri vuodokauden. Lisäksi tehdään yhteistyötä poliisin ja lastensuojeluorganisaatioiden kanssa ja vuonna 2011 Habbo rankattiin yhdeksi turvallisimmista sosiaalisista verkostoista Euroopassa.

Habbon puolustajien mukaan sijoittajien ratkaisu oli hätiköity ja pelkurimainen, eikä Sulake voi olla vastuussa kaikesta, mitä sen ylläpitämällä sivustolla tehdään.

Kuva: Vice.com

V2.fi | Manu Pärssinen
< Wii U:n verkkopelauk... Entistäkin ohuempi P... >

Keskustelut (4 viestiä)

Ihme-Perseilyä

12.06.2012 klo 15.49 14 tykkää tästä

Ruvetaanko avoimesti ja ilman mitään näyttöä väittämään Channel 4 korruptiosta. Vittu että vituttaa nykyään tämä maailman meno.
lainaa
Fdsa

12.06.2012 klo 15.50 13 tykkää tästä

Pedofilia on kyllä sellainen termi, jolla saa paljon pahaa aikaan.

Jos media puhuu siitä yhteydessä johonkin henkilöön tai organisaatioon, menee tämän maine välittömästi, riippumatta siitä onko puheessa mitään perää.

Eihän siitä ole epäilystäkään, etteikö tuolla karvaiset miehet jahtaisi toisiaan, mutta kannattaisi opettaa ne lapset varomaan sen sijaan, että syyllistetään netin tapaamispaikkoja.

Kävin pentuna Hotelli Kultakalassa ja "haksasin" itselleni kasan mustia muistilappuja. Niiden avulla keräsin pienen omaisuuden erilaisia huonekaluja. Oli kivaa.
lainaa
mäyrä

12.06.2012 klo 17.17 3 tykkää tästä

Fdsa kirjoitti:

Eihän siitä ole epäilystäkään, etteikö tuolla karvaiset miehet jahtaisi toisiaan, mutta kannattaisi opettaa ne lapset varomaan sen sijaan, että syyllistetään netin tapaamispaikkoja.


http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_molestat

Eniten kummastuttaa (ainakin minua) se että vieläkin ihmiset jaksaa jotain Habboa.
lainaa
Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

12.06.2012 klo 18.51 4 tykkää tästä

http://www.iltalehti.fi/digi/2012061215698777_du.shtml

Ei voi muuta sano kuin :'D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova