Tuorein sisältö

Tamperelainen kaupunkirakennus saa jatkoa

14.08.2012 klo 19.45 | Luettu: 3160 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tamperelaisen Colossal Orderin Cities in Motion saa jatko-osan, kertoo Paradox Interactive lehdistötiedotteessaan. Traileri kertoo pelistä hieman, mutta sen julkaisu on vasta keväällä 2013.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Co-op ja robottiarme... Sonyn GamesCom-tilai... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mazai-

Rekisteröitynyt 25.07.2007

14.08.2012 klo 21.55 2 tykkää tästä

Enpä tuota kaupunginrakennukseksi menisi kutsumaan, pikemminkin joukkoliikennesimulaatioksi.

Ihan mielenkiintoisia uudistuksia ovat luvanneet. Ensimmäinen osa on mielestäni melko kuiva, sillä se on melko huonosti tasapainotettu ja kaupunkien staattisuus kyllästyttää nopeastil. Saa nähdä mitä tästä tulee.
lainaa
tram-poliini

29.08.2012 klo 12.43

Kakkosen uudistukset kuulostavat hienoilta, mutta toivottavasti pelin ydin on hiottu toimivaksi. En välitä dynaamisesti kasvavasta kaupungista mitään, jos Pääkatu ruuhkautuu jo yhden bussilinjan takia.

Yksityisautoilun vähentämistavoite ykkösessä oli mielestäni upea idea. Agressiivisella joukkoliikennekampanjoinnilla ja tehokkailla reittiratkaisuilla henkilöautoilijoita vastaan kamppailevat bussiyhtiöt (ja tietysti Pentin Pimeät Taxit Oy) ovat mainio lähtökohta simulaattorille.

Ensimmäisestä osasta kuultuani, ennakko-odotukset olivat korkealla, mutta tällä kertaa en oletakaan putkesta ilmestyvän Transport Tycoon Deluxea. Ei näitä pelejä kuitenkaan liikaa ole, joten hankittua tulee jos demo miellyttää.

lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova