Tuorein sisältö

Kaksi kaunista loikintaa: pid ja Harold

24.08.2012 klo 17.31 | Luettu: 3732 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

pid on Might & Delight -studion tasoloikka, jonka uusi traileri esittelee pelin co-op-tilaa. Peli on tulossa vielä tänä vuonna 'kaikille digitaalisille alustoille'.



Harold -juoksentelun taustalla on taas Moon Spider Studio, jonka taiteilijoita on ollut töissä mm. Pixarilla, Disneyllä ja Ghiblillä. Pelaaja toimii Haroldin suojelusenkelinä, jotta miehen matka ei tyssäisi lyhyeen. Tulossa konsoleille ja PC:lle ensi vuonna.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Wither King terroris... Vielä lisää GTA V -k... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

24.08.2012 klo 17.53

Harold on kyllä nätti. Ammattiosaaminen näkyy.
Tiedä sitten pelaamisesta. Ja minkälainen kusipää-enkeli heittää kymmeniä ihmisiä rotkoon että yksi jäbä selviäisi?
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

24.08.2012 klo 18.13

En pidä siitä, että 3Dmäisyyttä tuodaan 2D-peliin keinotekoisesti tuomalla etualalle pylväitä ja muita elementtejä niin, että ne toisinaan peittävät kuvaruudun kokonaan. Oli jo videossa ärsyttävää, potuttaa varmaan monin verroin enemmän Haroldia pelatessa.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

24.08.2012 klo 19.17 1 tykkää tästä

Kumpikaan ei kyl säväyttänyt. Pid kuitenkin kiinnostaa enemmän näistä kahesta, Harold vaikutti lähinnä rasittavalta tuon pätkän perusteella. Erityisesti äänet alko ottaan päähän jo minuutin jälkeen, joten toivottavasti nuo nyt ei ollu kovin pysyvä ratkaisu tai valikossa on joku "Mute harold" valinta. Muutenkaan ei kyl minua vakuuttanut tuo tyylillinen ratkaisu. Jos Harold on tosiaan tuo "mitäänsanomaton" ruipelo hahmo jota tuossa kiusattiin nii en ihan ymmärrä valintaa.

Mitä tuohon Arcanen kommenttiin, niin olen kyl tämmöses pelis samaa mieltä, joskin näytti nyt ainakin ettei ne mitenkään kriittisissä paikoissa olleet. Kuitenki pelkän tumman ison objektin näyttäminen etualalla, edes hetkellisesti, on jotenki erittäin tympeä efekti.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova