Tuorein sisältö

Xbox Musiikki saapuu Win8- ja Xbox-laitteille

15.10.2012 klo 15.15 | Luettu: 3787 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kesällä lupaillusta Xbox Musiikki -palvelusta on nyt julkaistu lehdistötiedote. Palveluun on tulossa 30 miljoonaa musiikkikappaletta ja sitä suunnataan aluksi vain Windows 8 (tietokoneet, tabletit, puhelimet) ja Xbox 360 -laitteille.

Periaatteessa musiikin kuunteluun on kolme tapaa: mainosrahoitteinen ilmainen kuuntelu Spotifyn tapaan, se ei vain toimi Suomessa. Toinen vaihtoehto on kuukausimaksullinen Xbox Music Pass, eli kympin kuussa maksamalla valikoimaa voi kuunnella ilman rajoituksia. Kolmas vaihtoehto on ostaa biisejä yksittäin iTunesin tapaan. Xbox Musiikin julkaisu käynnistyy Xbox 360 -konsolilla 23. lokakuuta, Windows 8 -PC:llä ja -tableteilla 26.10 sekä Windows Phone 8 -alustalla puhelinten saapuessa kauppoihin. Muita alustoja luvataan myöhemmin.

Ensi vuonna palveluun on tulossa myös pilvipalvelu, johon voi lisätä kaiken omistamansa musiikin, muista palveluista ostetut mukaan lukien. Näin koko musiikkikokoelmansa saa kaikkien Windows 8 (ja X360)-laitteiden ulottuville.

”Xbox-musiikin julkaisu on tärkeä merkkipaalu digitaalisen musiikinkulutuksen yksinkertaistamisessa kaikentyyppisillä laitteilla ja maailmanlaajuisessa mittakaavassa”, sanoo Microsoftin Interactive Entertainment Business -yksikön johtaja Don Mattrick. ”Palvelulla murramme raja-aidat, jotka ovat tehneet nykypäivän musiikinkuuntelusta sirpaloitunutta. Xbox-musiikin ansiosta musiikin kuuntelemisesta tulee miellyttävä ja yhtenäinen kokemus kaikilla tärkeillä laitteillasi: tabletilla, PC:llä, puhelimella ja televisiolla.”


Tarkempia tietoja suoraan tiedotteesta otettuna:

Xbox Music Pass -tilaus. Haluatko kuunnella kappaleita ja esittäjiä rajoituksetta, myös offline-tilassa? Xbox Music Pass -tilauksella voit kuunnella tilausvalikoiman kaikkia kappaleita rajoituksetta ja ilman mainoksia taulutietokoneella, PC:llä, puhelimella ja Xbox 360:llä 9,99 euron kuukausihintaan. Xbox Music Pass -tilaus tarjoaa katsottavaksi myös kymmeniä tuhansia musiikkivideoita rajoituksetta Xbox 360:llä.

Xbox-musiikkikauppa. Haluatko suosikkimusiikin omaksesi? Xbox-musiikkikauppa on kattava MP3-kauppapaikka, josta voit ostaa yksittäisiä kappaleita tai kokonaisia levyjä Windows 8 -tablettiin tai PC:hen ja Windows Phone 8 -puhelimeen.

Smart DJ. Smart DJ -toiminto tarjoaa käyttöön uudenlaiset, esittäjään perustuvat radiokanavat. Se on nopea ja dynaaminen tapa mukauttaa omaa kokoelmaa, löytää uusia suosikkeja ja luoda upeita soittolistoja lennosta yhdistelemällä omien suosikkiartistien kappaleita. Voit ohittaa kappaleita rajoituksetta ja tarkastella kaikkia suositeltuja kappaleita – Smart DJ:n avulla pystyt hallitsemaan nettiradiokokemustasi itse.


V2.fi | Manu Pärssinen
< EA jakoi vahingossa ... Nukkuville koirillek... >

Keskustelut (4 viestiä)

huihai

15.10.2012 klo 17.16 1 tykkää tästä

Kuulostaa hyvältä. Varsinkin jos kappaleet saa ladattua omalle koneelle ja ETENKIN jos DRM-suojaukset saa poistettua WMA-tiedostoista, kuten joskus ennen vanhaan.



lainaa
Ismo

15.10.2012 klo 18.12 1 tykkää tästä

Kai nämä saa ladattua FLACinä?
lainaa
Temposaur

Rekisteröitynyt 16.01.2012

15.10.2012 klo 22.22 1 tykkää tästä

Jahas, Suomessa ei näemmä toimi "mainosversio", vaan Musiikki Passi pitää hommata, ja Xboxilla tietenkin Xbox Live Goldin lisäksi.
lainaa
min5sevaan

Rekisteröitynyt 22.03.2012

15.10.2012 klo 22.31 1 tykkää tästä

youtube
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova