Tuorein sisältö

Final Fantasy XIV: A Realm Rebornin End of an Era -traileri

11.11.2012 klo 14.45 | Luettu: 4942 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Uusin Final Fantasy XIV: A Realm Reborn -traileri.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Venäjän joukkomurha ... Listasunnuntaissa pe... >

Keskustelut (4 viestiä)

FF7-11

11.11.2012 klo 15.22 1 tykkää tästä

Todella komea traileri.

Itse pelistä en sitten mitään tiedäkkään.
lainaa
Digirotta

11.11.2012 klo 15.45 8 tykkää tästä

FFXIV:n 1.0-version tarina tuli tänä aamuna päätökseensä, kun tuo valtava, taivaalla jo useita kuukausia (vuosia) lähestynyt meteoriitti vihdoin saavutti kriittisen etäisyyden, ja päästi pirunsa irti.

Tämä traileri tekee siltaa nykyisen 1.0-buildin ja tulevan 2.0n (ARR) välille.

Yli kaksi vuotta on kulunut surullisenkuuluisasta floppilaunchista, ja tässä kääntyykin nyt tärkeä sivu historiassa niin pelintekijöiden, mmo-skenen, kuin pelin itsensäkin näkökulmasta. Tällä lähdetään nyt re-launchiin.

2.0n tarina alkaa siitä, kun pelaaja - tuon videon lopussa tapahtuneen epännistuneen pelastautumisyrityksen jälkeen - on lähetetty viisi vuotta tulevaisuuteen. Tarinasta ei varsinaisesti ole vielä paljastettu sen enempää.

Koko peli on tehty uusilla työkaluilla lähes alusta asti uusiksi, uuden nokkamiehen voimin, edellisen saatua monoa vain kolme kuukautta alkuperäisen launchin jälkeen. Puolessatoista vuodessa, kun kehittäjä kertoo peliä täysillä työstäneensä, on saatu aikaiseksi uskomaton suunnanvaihdos.

Nykyinen versio oli pitkään kuukausimaksuton, koska peli oli yksinkertaisesti niin kehnossa jamassa. Sittemmin, kun pahimmat puutteet oli korjattu ja endgame-sisältöä lisätty, siirryttiin pikkuhiljaa kuukausimaksulliseen tilausmalliin, ja tämä sama tilausmalli tulee jatkumaan 2.0ssa.

Tänään saatujen tietojen mukaan globaalia, joskin suljettua alphaa tulevasta, yritetään käynnistää jouluun mennessä, betaa tammi-helmikuun vaihteessa, ja 2.0 launchia maaliskuun loppuun mennessä.
lainaa
Renkku

11.11.2012 klo 22.03 2 tykkää tästä

Digirotta kirjoitti:
Blaa blaa


blaablaa



En lukenut
lainaa
Örh

11.11.2012 klo 22.46 3 tykkää tästä

Renkku kirjoitti:
Digirotta kirjoitti:
Blaa blaa


blaablaa



En lukenut


Mutta näit vaivaa kommentoida?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova