Tuorein sisältö

Maailman maineikkain flipperi nyt Pinball Arcadessa

01.12.2012 klo 11.55 | Luettu: 3894 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Kuva: Bally, via ipdb.org


Arvostellessani Pinball Arcaden kutsuin sen pelirutiinia mainioksi, mutta moitin melko kädenlämmintä pöytävalikoimaa. Nyt tilanne alkaa olla korjautunut siinä määrin, ettei sovelluksen hankintaa voi kuin suositella kaikille hopeakuulasta kiinnostuneille.

Tänä aamuna saapunut päivitys lisäsi ainakin Android-versioon erään legendaarisimmista pöydistä, nimittäin Twilight Zonen vuodelta 1993. TZ oli ensimmäisiä todelliseen kulttimaineeseen nousseita nykyaikaisia pöytiä, eikä syyttä: sen sääntösetti on hyvin kekseliäs, mukana on keraaminen ja normaalia nopeampi "powerball" ja pelikenttää koristaa mm. takaperin käyvä kello. Jos taskusta ei satu löytymään muutamaa tuhatta euroa oikean laitteen hankintaan, voi osan TZ-taikaa kokea siis nyt myös tabletilla (tai tarkkanäköisimmät puhelimellakin).

Muita Pinball Arcaden kohokohtia ovat mm. Medieval Madness, Elvira, Creature from the Black Lagoon ja Monster Bash. Perinteisemmän toiminnan ystäville löytyy elektromekaaninen pöytä Big Shot. Pelin lataus on ilmainen, pöydät maksavat kolmesta viiteen euroon kappale - kokeilla saa ilmaiseksi niitäkin.

Pinball Arcade on olemassa myös konsoleille, mutta niiden versioiden päivitystahti on huomattavasti verkkaisempaa kuin tableteilla.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Guillermo Del Toron ... Venäjän rikolliset m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova