Tuorein sisältö

Epic Gamesin katovuosi: nyt lähti pääjohtaja

05.12.2012 klo 13.35 | Luettu: 3471 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen


Epic Gamesin pääjohtaja Mike Capps on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä. Hän kirjoittaa yhtiön kotisivuilla, että aikoo keskittyä jatkossa perheeseensä sekä muihin työtehtäviin, kuten opettamiseen. Capps jää kuitenkin neuvonantajan rooliin Epic Gamesin johtokuntaan.

Aiemmin tänä vuonna Gears Of War -pelin pääsuunnittelija Cliff Bleszinski jätti Epic Gamesin 20 vuoden jälkeen. Myös saman pelin tuottaja Rod Fergusson hyppäsi kelkasta ja lähti työskentelemään BioShock Infiniten pariin.

Epic Gamesilla on tulossa paljon uusia projekteja, muun muassa Gears of War: Judgement, Fortnite, Infinity Blade Dungeons sekä seuraavan sukupolven pelimoottori Unreal Engine 4.

Lähde: Polygon

V2.fi | Veera Rouvinen
< Assassin's Creedin s... Wii U:lle Googlen ka... >

Keskustelut (3 viestiä)

MasterChef

05.12.2012 klo 14.00 24 tykkää tästä

Rotat jättävät uppoavan laivan. Ei kyllä haittaa tippaakaan vaikka kuoppaisivat koko Gears of War -sarjan. Sen verran lineaarista putkijuoksua, että oksat pois.
lainaa
agm

05.12.2012 klo 14.06 8 tykkää tästä

MasterChef kirjoitti:
Rotat jättävät uppoavan laivan. Ei kyllä haittaa tippaakaan vaikka kuoppaisivat koko Gears of War -sarjan. Sen verran lineaarista putkijuoksua, että oksat pois.

Wut? Sanoisin kyllä että Epic Gamesilla on kaikista itsenäisistä kehittäjistä valoisin tulevaisuus. Ei tarvitse nojautua mihinkään isoihin julkaisijoihin tai hyväksyä heidän mahdottomia ehtojaan, kun UE tuo niin paljon rahaa.
lainaa
apex

Rekisteröitynyt 21.12.2010

05.12.2012 klo 14.20 1 tykkää tästä

Toivottavasti saavat aikaan muitakin myyviä tuotteita kuin Gears of Warin, etteivät taannu täysin moottorikehittäjäksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova