Tuorein sisältö

Eidos poisti harhaanjohtavat tähdet

05.12.2007 klo 14.37 | Luettu: 5612 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Vastikään Kane & Lynchin arvosanojen väärentämisestä narahtanut Eidos on poistanut virheelliset arviot mainoksistaan. Kyseisessä koijausyrityksessähän Eidos vääristeli esimerkiksi GameSpyn ja Game Informerin antamia pistemääriä vähintäänkin härskillä kädellä.

Eidoksen epätoivoinen pr-henkilö yritti puolustautua vähintäänkin ontuvin selityksin. Mainoksen tähdet eivät hänen mukaansa liity mitenkään kyseisten arvosteluiden pistemääriin, mainoksen lukijat vain käsittävät niiden merkityksen väärin. Hänen mielestään tähtien käyttäminen mainoksessa on yleisesti käytetty ja tyylikäs mainoskikka. Pr-henkilö avautuu, että nyt vain sattuu olemaan muodikasta morkata Eidosta ja siksi heidät on suorastaan ristiinnaulittu median toimesta.

Lähteet: Destructoid, GameBump

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Ensi vuonna DS:llä p... Toimittajat uhkaavat... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ana

05.12.2007 klo 15.05

Onks myös yleinen tapa se että keksitään toisen sivuston sanoneen jotain mitä ei ole koskaan sanonut. Ei kun se taitaakin olla yleisesti käytetty kikka jos kirjotetaan itse keksityn kehun alle miinus merkki ja perään joku sattumanvarainen firma.
lainaa
jehu

Rekisteröitynyt 10.04.2007

05.12.2007 klo 18.17

Säälittävää. Tollanen oksennus pitäisi saada pois pelialalta ja kaikilta muiltakin. Nyt nauran Eidokselle ja kumppaneille; hahahahh hah ahah eheehehehheh
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova