Tuorein sisältö

Uusin video Star Trek -pelistä

21.04.2013 klo 11.09 | Luettu: 4779 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Star Trek -peli saapuu kauppoihin Euroopassa ensi viikon perjantaina ja viimeisimmässä videossa aiheesta puhutaan pelin tarinasta.



Aiemmissa videoissa on käsitelty mm. pelin kytköksiä tulossa olevaan elokuvaan.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Lara laulaa Lauantai... Miksi nämä Kickstart... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

21.04.2013 klo 20.02

Avaruusolennot nimeävät laitteen Heliokseksi...
D:
lainaa
501

21.04.2013 klo 21.12

Trailereiden perusteella kyseessä näyttää olevan tyypillinen putki räiskintä missä tapetaan tusinoittain näitä Gorn liskoja ja sitten 5-6h myöhemmin peli onkin ohi.

Yhdessä aikaisemassa trailerissa näki selvästi kuinka teko älyn ohjaama Spock ei tehnyt mitään vaikka samaan viholliset ampuivat häntä.Toinen oli missä Kirk pitää asetta kädessään tosin mitään asetta ei näy.Avaruus taistelut näkyvät olevan aika vahvasti käsikirjoitettuja joista puuttuu kaikki vapaus myös osa Gorn aluksista muistuttaa erittäin paljon ME sarjan Reapereitä.

Leffoista tutut näyttelijät ja musiikki eivät kyllä paljoa auta jos peli kärsii bugeista ja laiskasta tehtävä suunnittelusta.Näyttää siltä että tästä tulee toinen lisenssi peli mallia Alien Colonial Marines.

Konsepti näytti kyllä mielenkiintoiselta mutta jo Eurogamerin ennakko vahvisti että pelissä ei ole mitään erikoista mikä sinällään on harmi koska Star Trek lisenssistä saisi helposti tehtyä hyvän pelin.



lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova