Tuorein sisältö

Täydennä pelitietokantaamme, voita Crysis!

18.12.2007 klo 10.42 | Luettu: 4055 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

V2.fi esitteli Suomessa ensimmäisenä pelitietokannan, joka kerää kaiken tiedon peleistä yhdelle näppärälle sivulle. Kannasta löytyy jo liki tuhat peliä ja kymmeniä tuhansia ruutukuvia.

Se ei kuitenkaan ole koskaan valmis, ja vaatii jatkuvaa päivittämistä. Koska omille virheilleen tulee sokeaksi, järjestämme pienen kilpailun, jossa on palkintona Electronic Artsin lahjoittama Crysis-peli PC:lle. Huomaa pelin PEGI-ikäraja: 16+.

Osallistu kilpailuun näin:

- Etsi pelitietokannasta puute tai virhe, kuten jokin seuraavista:

  • tänä vuonna julkaistu tai julkistettu kaupallinen peli tai sen käännös, jota kanta ei tunne

  • vapaasti käytettäviä (=ei sivuston leimaa) ruutukuvia, joita siellä ei ole

  • pelikotelon kuva

  • ikärajamerkintä

  • muut virheet


- Siirry keskustelualueelle ja kirjaa havaintosi aiheeseen. Vastaus hyväksytään vain, jos ilmoitat oikean tiedon sekä lähteen tai esim. linkin kuviin. Kirjoittamiseen tarvitset käyttäjätunnuksen, mutta sen rekisteröimisestä on paljon muutakin iloa (saat varattua nimimerkin kommenteissa, otettua avatar-kuvan, tarkistuslukua ei tarvita jne).
- Vastauksia otetaan vastaan 31.12. 2007 asti, jonka jälkeen arvomme ketjusta pelipalkinnon voittajan. Parannat siis mahdollisuuksiasi ilmoittamalla useammista puutteista. Viestit, jotka eivät sisällä korjauksia, poistetaan armotta. Saman korjauksen lähettäneistä huomioidaan vain ensimmäinen.

Alasin Media Oy:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun, eivätkä heidän kirjoittamansa viestit ketjussa voi siten voittaa palkintoa.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Keskiviikon Arcade: ... Simpsons ohitti ProS... >

Keskustelut (4 viestiä)

Pego

Rekisteröitynyt 12.09.2007

18.12.2007 klo 15.08

Kysyisinpä vain miksei pelikantaan ole liitetty arvostelua kyseisestä pelistä jos V2 on tehnyt arvostelun. Mielestäni olisi loistava parannus. Vai enkö löydä kyseistä linkkiä?
lainaa
Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.12.2007 klo 15.18

Pego kirjoitti:
Kysyisinpä vain miksei pelikantaan ole liitetty arvostelua kyseisestä pelistä jos V2 on tehnyt arvostelun. Mielestäni olisi loistava parannus. Vai enkö löydä kyseistä linkkiä?


Pelin saama pistemäärä näkyy isolla pelin "kotisivulla" mikäli arvostelu on meillä olemassa, "lue arvostelu" linkin kera.
lainaa
Pego

Rekisteröitynyt 12.09.2007

18.12.2007 klo 15.57

Joo oli mun moka. Tuli katottua vääriä pelejä, unohtu mitkä pelit arvosteltu peliplaneetassa mitkä V2:ssa.
lainaa
Antti

Rekisteröitynyt 16.04.2007

28.12.2007 klo 20.07

Tuossa arvonnassa voisi ottaa huomioon sen, kuinka paljon tietoa kukin on antanut. Jos joku pistää samaan viestiin 10 pelin tiedot, ja joku lähettää tiedot 10 eri viestinä, heidän kuuluisi saada yhtä hyvä mahdollisuus voittaa Crysis.

Tämä siis viitaten tähän kohtaan:
- Vastauksia otetaan vastaan 31.12. 2007 asti, jonka jälkeen arvomme ketjusta pelipalkinnon voittajan. Parannat siis mahdollisuuksiasi ilmoittamalla useammista puutteista.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova