Tuorein sisältö

The Last of Usin DLC ja omituinen bonusloppu

28.09.2013 klo 11.00 | Luettu: 5440 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

The Last of Usiin tulevasta lisäsisällöstä ei ole vähään aikaan kuultu, mutta nyt tekijät ovat paljastaneet ensimmäisen Season Passiin sisältyvästä DLC:stä - Abandoned Territories Map Pack. Mukana on satunnaisia pölymyrskyjä Suburbs-kentässä, kirahveja Bud Depot -kentässä, kuun loistetta Hometown-kentässä sekä kaksikerroksinen Bookstore-kenttä.

Lisää yksinpelattavaakin on tekeillä, uuden hahmon näyttelijä on hankittu ja ensi viikolla aloitetaan kuvaukset. Yksinpelisisällön uumoillaan saapuvan joulu-tammikuussa. Koska sisällöt ovat hieman viivästyneet, Season Passiin on lisätty ilmaisia bonusesineitä, muun muassa 60 erilaista päähän laitettavaa (naamioita, hattuja...).

Toissapäivänä oli 26.syyskuuta 2013, mikä on pelissä se päivä, kun epidemia on levinnyt kriittiseksi. Sen kunniaksi tekijät julkaisivat alla olevan videon, jossa päänäyttelijä yllätettiin hieman erilaisella versiolla pelin lopusta (spoilereita!). Troy Baker pääsi nopeasti kuitenkin juoneen mukaan.



Lähde: Playstation Blog


V2.fi | Manu Pärssinen
< The Evil Within -pel... Beyond: Two Soulsin ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Alajarvi84

Rekisteröitynyt 09.11.2011

28.09.2013 klo 18.17 1 tykkää tästä

Heh, hienosti improvisoitu. En ymmärrä miksei näitä voisi laittaa peleihin asti, vaikkapa easter egg tai bonus muodossa.
lainaa
katsoja

28.09.2013 klo 21.26 1 tykkää tästä

koska youtube. jos seuraavaan smash brosiin ei laiteta tarinamoodia koska ihmiset vain katsoisivat videot youtubesta niin tällääsillä haastetteluilla sun muilla ei ole mitään mahdollisuuksia

turha niitä pelejä on tehdäkin kun katson kaikki kuitenkin youtubesta. ja turha tehdä ruokaa ja autojakin kun nekin löytyy youtubesta
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova