Tuorein sisältö

Listasunnuntai #206: Autopelien helma(pelti)synnit

20.10.2013 klo 21.18 | Luettu: 10779 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Olen ollut auto- ja autopelifani niin kauan kuin muistan, siitä huolimatta että kannatan työmatkapyöräilyä ja julkista liikennettä. Autot ovat teknisinä laitteina kovin mielenkiintoisia, ja omissa unelmissani autopelit ovat aina tarjonneet tärkeän mahdollisuuden kokeilla erilaisia autoja tavoilla, jotka eivät ole arkielämässä mahdollisia, mm. siksi että ei ole rahaa tai siksi että siihen kuolisi.

Olen kuitenkin huomannut selvästi kyllästyneeni etenkin ns. ison rahan autopelisarjoihin, kuten Gran Turismoon ja Forzaan. Kummankaan seuraavan version videot eivät juuri ole kiinnostustani herättäneet. Pelkkä grafiikan iteratiivinen kehitys ei enää innosta pelaamaan samaa peliä uudelleen, kun paljon muutakin voisi muuttaa. Siksi tänään listalla satunnaisia asioita, jotka yleisesti ärsyttävät autopeleissä. Vaikka joissakin peleissä tehdään joitain näistä asioista oikein, munataan niissä sitten toisia.

Lue loput artikkelista!

V2.fi | Mikko Heinonen
< Päivän hauskin peli-... Arkham Originsin kak... >

Keskustelut (1 viestiä)

Totta

21.10.2013 klo 10.30

Gran Turismo 5 aikoinaan oli sellainen jota odotin mielenkiinnolla mutta tuleva ei silleen herätä isoja hypetyksiä vaikka varmasti ostanki heti kun ilmestyy.

Kun autopeleistä on kyse niin itse pidin suunnattomasti siitä autopelistä, jossa oli tarkoitus aiheuttaa mahdollisimman monen auton ketjukolari. Mutta ilmeisesti pelisarja ei myynnyt tarpeeksi kun eikös se ole lopetettu. Eikös Burnout ollut kyseisen sarjan nimi. Harmi sinänsä. Olen meinaan varma että jos siitä tulisi vielä pelejä niin ne herättäisi ainakin itsellä enemmän hypetystä kun Gran Turismo sarja
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova