Tuorein sisältö

PC Gamerissa lisätietoa The Division -jättipelistä

01.12.2013 klo 15.00 | Luettu: 8147 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tom Clancy's The Division oli viime kesän E3-tapahtuman yllätyspaljastus: jättimäinen panostus Ubisoftilta. Sittemmin pelinkehitystä on jatkettu hiljaisuuden verhon suojissa, mutta nyt PC Gamer on julkaissut The Divisionista ennakkokatsauksen.

Artikkeli kyselee muun muassa, miksi ihmeessä peliä ei ensin aiottu tehdä PC:lle. Mukana on paljon puhetta pelin MMO-ominaisuuksista; hahmoluokan vaihto käy lennosta, PvP:stä saattaa muodostua pelin ykkösjuttu, craftingiin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Samoin luvataan, ettei peli oli lineaarista putkijuoksua, vaan seikkailua ja tutkimista.

"Pelaajien täytyy saada mennä minne haluavat koska haluavat, joten se vaatii myös erilaista tarinankerrontaa. Haluamme kaikkien kokevan erilaisia asioita ja että kaikilla on oma Division-tarinansa."

Mielenkiintoista on myös, kuinka maailmaa on rakennettu. Esimerkkinä mainitaan, että kenenkään pelistudion työntekijän ei anneta työstää peliin pyssyä, ennenkuin kyseinen henkilö on oikeasti käyttänyt kyseistä asetta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Rosvot halusivat Xbo... Lindsay Lohan uhkail... >

Keskustelut (5 viestiä)

jippii

Rekisteröitynyt 01.12.2013

01.12.2013 klo 16.24 17 tykkää tästä

Vaikuttaa lupaavalta!
lainaa
vain_paras_kelpaa

01.12.2013 klo 18.45 9 tykkää tästä

E3:ssa paljastettu promo video ainakin nostatti kiinnostuksen ja olin varma, että tämän vuoksi täytyy ostaa konsoli. Vaikkakin E3:n promo video ei ole aitoa kuvaa, niin kaiketi se olisi konsoleilla suhteellisen nätti ja pelattava... Onneksi sitten julkistivat PC-version, niin ei tarvitse köyhäillä :)
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

01.12.2013 klo 20.33 1 tykkää tästä

Itselläni ei ole mitään sitä vastaan, että pelaajalle annettaisiin suuri hiekkalaatikko ja potku persuuksille: Pidä hauskaa. Useimmat tämän sortin pelit ovat suosikkejani.

Emergentti tarinankerronta, siellä täällä kaupungissa tapahtuvia lankoja joihin voi otta osaa? Kuulostaa myös hyvältä. Mutta miten tämä käytännössä toimii? Rullaako maailma kohti tuhoa/pelastusta ja osanottosi tapahtumiin päättää suunnan? Sadat haarautuvat ja irralliset mutta jotenkin yhteen palaavat tarinat voisivat olla kerrankin mielenkiintoinen tapa kertoa tarina, mutta toivonko taas liikaa peliltä?

Esittely näytti perinteiseltä 3rd person shootterilta, mutta miten siitä sitten saataisiin paskartelulla mielenkiintoista, nähtäväksi jää.
lainaa
Arquin

Rekisteröitynyt 13.07.2012

02.12.2013 klo 00.37 1 tykkää tästä

Varautuneella mielenkiinnolla seuraan tämän pelin kehitystä. Kaikki pelit mitä on ikinä julkaistu on tähän mennessä olleet pettymyksiä, joten olen todennut odottamisen turhaksi. Tulee kun tulee.
lainaa
djifdafij

02.12.2013 klo 18.12 1 tykkää tästä

Tuo viimeinen lause vihaa että taas kerran lopputekstit kestävät noin 30 minuuttia.

Komea vois varmaan tulla mutta Daealiksen sanoin odotukseni ovat 360/PS3-polven tulosta asti liian korkealla. Tuhoutuvat ja muuttuvat maailmat sekä tarinan muuttuminen ovat jääneet jonnekin konseptipapereille
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova