Tuorein sisältö

Uusia kuvia ja tietoja Legend of Grimrock 2:sta

03.02.2014 klo 13.24 | Luettu: 4814 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Nostalgianväreitä nostatelleen ja kohtuullisen hyvin menestyneen kotimaisen Legend of Grimrockin jatko-osasta on oltu jonkin aikaa hiljempaa, mutta viime viikolla tekijät kertoivat aiheesta lisää. Mukana on ainakin uusi hahmoluokka, pelattava rotu, taitojärjestelmä ja käyttöliittymä.

Kakkososa ei ole suoraa jatkoa ensimmäiselle pelille. Se sijoittuu Nexin saarelle, joka tekijöiden mukaan on "täydellinen mikrokosmos, jossa joukkio voi tutkia pimeitä metsiä, sumuisia soita, maanalaisia tunneleita ja muinaisia raunioita ilman, että joutuu matkaamaan pitkiä matkoja".

Hirviöiden tekoäly on kirjoitettu uudelleen ja vihollisia Nex-saarella riittää. Uudet kuvat näyttävät tältä.





V2.fi | Manu Pärssinen
< Kannattaa sulkea sil... The Last of Us voitt... >

Keskustelut (4 viestiä)

perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

03.02.2014 klo 15.31

Näyttää tunnelmalliselta tavaralta. Ensimmäinen on aina ollut vähän siinä kiinnostuksen rajamailla, lähinnä se luolaston tylsyys on siinä ollut se karkoittava tekijä.
lainaa
Putnik

03.02.2014 klo 18.03 1 tykkää tästä

Hyvältä näyttää, odotelen kieli pitkänä. Eka osa oli hieno ja tunnelmallinen mutta puzzlet omaan makuun liian vaikeita varsinkin lopussa.

lainaa
rockrock

04.02.2014 klo 08.56 1 tykkää tästä

Hienoa, pitääpä pistää ostoslistalle kun tulee. Toivottavasti ovat tehneet jotain sille hit-and-run pakkopeluutukselle. Tylsää kun piti pelata siihen tyyliin mutta sellaistahan se oli ennenkin.
lainaa
Liimaletti

04.02.2014 klo 09.28

Putnik kirjoitti:
Hyvältä näyttää, odotelen kieli pitkänä. Eka osa oli hieno ja tunnelmallinen mutta puzzlet omaan makuun liian vaikeita varsinkin lopussa.
Joo itsekin kaipaan puzzlen sijaan seikkailua, tarinaa ja hahmojen välistä interaktiota. Pelattavuus ja tunnelma oli kuitenkin Legend of Grimrockissa rautaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova