Tuorein sisältö

Virtuaalitodellisuutta itsenäisesti päin pläsiä

23.03.2014 klo 11.12 | Luettu: 3685 kertaa | Teksti: Vieras


Eräs pelialan viime vuosien trendejä on ollut uusi kilpajuoksu kuluttajamallin VR-kakkuloiden saamiseksi markkinoille. Gameinformer pääsi testaamaan Gamefacen uusia virtuaalilaseja, jotka poikkevat kilpailijoiden tuotteista toimimalla itsenäisenä pelilaitteena.

Gamefacen toimitusjohtajan Ed Masonin mukaan nykyisten prototyyppien kuoren alla surisee Tegra 4 tai Snapdragon mobiilisuoritin, mutta lopullisiin malleihin on tarkoitus käyttää Nvidian Tegra K1 -suorittimia, jotka ovat teholtaan noin puolet PlayStation 3:n suorituskyvystä.

Laite pelaa natiivisti Android-pohjaisia pelejä, jotka asennetaan laitteen omasta App-kaupasta. Kauppaa ja valikoita käytetään virtuaalilasien etuosassa olevilla kolmella näppäimellä tai langattomalla ohjaimella.

Gamefacen suunnittelussa on ollut erityisen tärkeää, että laite pysyy kokonaan langattomana. Jopa lataaminen tapahtuu latausmaton avulla perinteisten piuhojen sijaan. Akun kestosta, joka saattaa helposti koitua laitteen kompastuskiveksi, ei kuitenkaan vielä ole annettu julkisuuteen tietoja. Toinen huolenaihe on myös suunnitellun suorittimen suhteellisen alhainen teho, sekä pelien sitominen Android-alustaan.

Teksti: Mats Kyyrö

V2.fi | Vieras
< Lauantai-illan Kevyi... Toivottavasti saat s... >

Keskustelut (2 viestiä)

fic

23.03.2014 klo 12.18 10 tykkää tästä

Jep, koska tahdon ehdottomasti mobiilipeleihini tämän laitteen tarjoaman lisäimmersion.
lainaa
sperma-pena

23.03.2014 klo 16.32 8 tykkää tästä

Kuka haluaa pelata jotain kusisia ps1/ps2 tasoisia pelejä VR-laseilla? Menee se koko idea hukkaan. Tämä on vähän kuin ne Android-konsolit ja muut; kokeilematta paskaa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova