Tuorein sisältö

Uusi Tex Murphy on vain kahden viikon päässä - katso uusi traileri

06.04.2014 klo 14.00 | Luettu: 2835 kertaa | Teksti: Toimitus



Tex Murphy -seikkailupelit sekoittavat kovaksikeitettyjen dekkareiden film noir -kuvastoa synkkään cyberpunk-henkiseen tulevaisuudenkuvaan, mutta eivät missään vaiheessa ota itseään liian vakavasti. Chandlermainen synkistely kulkee käsi kädessä slapstick-komedian kanssa. Pelisarja on tullut tunnetuksi tunnelman ja huumorin lisäksi ahkerasta FMV:n eli kuvattujen näyttelijöiden käyttämisestä peligrafiikan sijaan.

Chris Jonesin kirjoittama ja näyttelemä Tex Murphy on ollut tekemässä paluutaan pitkän tauon jälkeen aina toissa keväisestä Kickstarter-kampanjasta lähtien. Kaikki odotukset ylittänyt rahoituspotti todisti, että Texillä on edelleen joukko hartaita faneja, jotka odottavat nyt uutta peliä into pinkeänä.

Odotus on kuitenkin päättymässä, sillä julkaisija Atluksen mukaan peli on tulossa jopa hieman aikataulusta edellä. Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure on saatavilla 22. huhtikuuta, mutta halutessaan pelin voi ennakkotilata jo nyt useimmista latauskaupoista. Lähestyvän julkaisun kunniaksi peli on saanut myös uuden trailerin.

Jos pelit ovat jäänet aikanaan kokematta, tai muutoin vaipuneet unholaan, voi muistojaan tarvittaessa verestää myös seuraavalla videolla:



Teksti: Mats Kyyrö

V2.fi | Toimitus
< Watch Dogsin PC-lait... Tässä tulevat The Am... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova