Tuorein sisältö

Lauantai-illan Kevyitä Peliaiheisia, osa #155

17.05.2014 klo 20.00 | Luettu: 4521 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet havaita, että viikon varrella V2.fi:n uutisvirtaan on tipahdellut muutamia Kevyitä Peliaiheisia. Samaa linjaa jatketaan tulevaisuudessakin, mutta lauantai-illan spesiaalipläjäyksestäkään ei luovuta. Tässä siis Lauantai-Illan Kevyitä Peliaiheisia - hassuuksia tai outouksia pelien maailmasta ja sen lähettyviltä.

Zeldan Temple of Time Unreal Engine 4:llä.Erikoisefekti-isä istutti poikansa tällä kertaa Mario Kartiin"Pac-Man tosielämässä" on nähty jo moneen kertaan, tässä viimeisin versiointi.Hearthstone-korteilla voi myös musisoida!NBA2K14-bugeja oikeassa elämässä. Ehkä hauskempi, jos näitä on nähnyt pelissä.Rauhallista tunnelmaa Skyrimissä.Mega64 näyttää meille, miten Bioshock Infiniten energiankeruu oikeasti toimisi.Kraakkuvaääninen koomikko Gilbert Gottfried lukee pelien repliikkejä.

Uskokaa tai älkää, joka viikko LIKP pyrkii valitsemaan vain parhaat pelejä jollain tavalla koskevat viihdepläjäykset valikoimiinsa (kyllä, näitä oikeasti karsitaan!). Tästä johtuen ylitse jää monenlaista, jota LIKPien bonusosiossa listaamme linkkilistana. (Ps. Nämä ovat wanhoja).
V2.fi | Manu Pärssinen
< Hipsterihälytys: Upe... Uusilla Driveclub-tr... >

Keskustelut (1 viestiä)

dijofaoi

17.05.2014 klo 21.19 5 tykkää tästä

nuo tosimaailman Mario Kartit alkavat kyllä olemaan jo aika kulunutta tavaraa. eikö ihmiset keksi muuta leikittävää

seuraava askel on 50-150 kuutioiset kartingautot oikeilla radoilla pickupien kanssa. jos ei onnistu niin go home
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova