Tuorein sisältö

Northern Shadow -roolipelin tekijöiltä ei kunnianhimoa puutu

02.06.2014 klo 14.00 | Luettu: 3853 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Steam Greenlightista löytyy Northern Shadow -niminen roolipeli, jonka pienellä kehittäjäporukalla on suuret tavoitteet.

Kaikesta päätellen tavoitteena on tehdä roolipeli, joka yhdistelee Skyrimin tyylistä taistelua, roolipeliä ja dungeoneja sekä Banishedin tyylistä kaupunginrakennusta. Kaupungistaan ei tosin tarvitse huolehtia sillä välin, kun on seikkailemassa. Pelimoottorina pelissä on Unity, eikä maisemia luoda automaattisesti, vaan kaikki on käsin viilattua. Saapa nähdä, mitä tästä tulee.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Konami näytti peukku... PS4-yksinoikeuden mu... >

Keskustelut (3 viestiä)

Stoltenstolten

02.06.2014 klo 16.47

Alkaa tämä V2:n pessimismi-journalismi vähän pänniä. "Katsotaan mitä tulee". Ja paskan marjat vaikka tavoitteet onkin korkealla niin olihan heillä myös aika paljon näyttää, mitä aikaan on saatu.
lainaa
Mazena

Rekisteröitynyt 29.10.2007

02.06.2014 klo 17.15 4 tykkää tästä

Stoltenstolten kirjoitti:
Alkaa tämä V2:n pessimismi-journalismi vähän pänniä. "Katsotaan mitä tulee". Ja paskan marjat vaikka tavoitteet onkin korkealla niin olihan heillä myös aika paljon näyttää, mitä aikaan on saatu.


Mikäli oltaisiin toiveikkaita, niin olisi täällä sitten joku kiukuttelemassa kuitenkin siitäkin. Jos nyt vain keskitytään siihen mistä uutisoidaan ja katsotaan kivoja videoita.
lainaa
MrJii

02.06.2014 klo 18.30 3 tykkää tästä

Itse ainakin toivon, että taistelu ei olisi juurikaan mitään Skyrim / Oblivion tyylistä, koska ne esimerkillisiä mitäänsanomattoman tunnottomassa taistelussa. Ensimmäisen persoonan miekkarymistelyyn saisi kyllä enemmän panostaa, koska edelleenkin paras tai ainakin nautinnollisin taistelusysteemi oli kohta 10 vuotta sitten julkaistussa Dark Messiah pelissä. Tietenkin siinä oli vikoja, mutta perusidealtaan asiat olivat kohdallaan. Strategisten elementtien lisäily on toki tervetullutta vaihtelua, kunhan se ei vain ole liian yksinkertaisesti tehtyä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova