Tuorein sisältö

Nvidia striimaa pelejä GRIDillä

14.11.2014 klo 15.22 | Luettu: 3615 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


NVidia GRID ei ole GRID-autopelisarjan erikoisversio NVidian näyttökorteille, vaan vastaava palvelu kuin V2.fi:ssä jokin aika sitten käsitelty OnLive.

VG247 mukaan myös NVidia mainostaa striimauspalveluaan 'Netflixinä peleille', mikä on tietenkin helpoin analogia. NVidian palvelua testanneen Digital Foundryn mukaan se oli 'paras pilvipelikokemus toistaiseksi'.

NVidia lupaa täyttää maailman datakeskukset tuhansilla GRID GPU:illa, joten OnLivelle on jo nyt luvassa sitä kilpailua, mitä vielä hetki sitten ei ollut näköpiirissä. Eikä tämä todennäköisesti ole viimeinen yrittäjä, vaan pelistriimauslaitumilla saattaa olla kohta tungosta.

NVidian palvelu käynnistyy 18.11. Pohjois-Amerikassa yli 20 pelin voimin ja tietenkin myös NVidian kannettavat laitteet kuten Shield Tablet tukevat palvelua.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Xbox Onen myyntiluvu... Kaksi komeaa videota... >

Keskustelut (2 viestiä)

kiitos

14.11.2014 klo 15.51 5 tykkää tästä

IS-otsikko
lainaa
fheaofio

14.11.2014 klo 15.53 3 tykkää tästä

Also, tuleeko tästä samanlaista paskaa kuin Netflix/Viaplay/Filmnet...sekamelskasta. Palveluista löytyy mitä sattuu ja lisenssit loppuvat vähän väliä. Listaat kasan pelejä joita haluat pelata, ja kun olet vihdoin valmis siirtymään uuden pelin pariin niin peli onkin jo hävinnyt palvelusta. Easy gaming just joo
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova