Tuorein sisältö

Mitä näistä videoista opimme? Pelit ovat vaaraksi parisuhteelle

04.12.2014 klo 21.15 | Luettu: 6763 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Pari parisuhdekevyttä torstai-iltaan.

Buzzfeed laittoi pitkään yhdessä olleet pariskunnat pelaamaan yhdessä pomminpurkupeliä, joka on ennenkin V2.fi:n uutisissa vilahtanut. Keep Talking and Nobody Explodes -pelin ideana on, että toinen pelaajista on pomminpurkaja Oculus Rift -lasit päässään ja toisella on kansiollinen ohjeita siitä, miten erilaiset pommit pitäisi purkaa. Aika tikittää, ja yhteispelillä pitäisi keksiä, mistä pommista on kyse ja miten se saadaan vaarattomaksi. Aina homma ei kuitenkaan suju...Myös myöhään yöllä pelattu Alien: Isolation voi aiheuttaa säröjä parisuhteen harmoniaan...


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ei Deus Ex -MMO:ta, ... Capcom julkisti uude... >

Keskustelut (5 viestiä)

PC-MASTER-RACE

05.12.2014 klo 10.23 8 tykkää tästä

Mikä on parisuhde?
lainaa
CONSOLE_PEASANT

05.12.2014 klo 11.59 2 tykkää tästä

PC-MASTER-RACE kirjoitti:
Mikä on parisuhde?


Hyi tyttöjä, niistä saa bakteereita!
lainaa
C64

05.12.2014 klo 12.48 2 tykkää tästä

CONSOLE_PEASANT kirjoitti:
PC-MASTER-RACE kirjoitti:
Mikä on parisuhde?


Hyi tyttöjä, niistä saa bakteereita!


Ei kun HIVin.
lainaa
iohsefdioh

05.12.2014 klo 14.31 1 tykkää tästä

Halon Double Teamissa sun muussa aviopuolison kanssa vastustajien raiskaaminen = parhautta
lainaa
GiZM0

05.12.2014 klo 19.48 2 tykkää tästä

Sieltä irtoo kanssa vakio pesää ja lämmintä ruokaa pöytään kaiken muun mukavan ohella. Mutta asiaan kuuluu myös omia kohelluksia rajoittavia tekemisiä. Pelaaminen ja muu juopoettelu jää vähemmälle kaiken maailman vaipanvaihdon, roskapussin viemisen ja siivoamisen ohella.

Nooo, raitkaisukin tähän on. kolmen neljänkymmenen välissä mennään ja kymmen vuoden yhteiselo alkoi kypsyttää. Monoa akalle ja muksujen kanssa viikon kuussa. Ehtii taas pelaa ja ja juopotella :D Jos kohta kouluun liitonrahoilla vuodeksi ja yläpitokorvaukset päälle. Jää taas 1.5k/kk lapaseen ni voi taas ostaa aleista pelejä.

Viikonloppu muksujen kanssa, siipimiesten koulutus pelien suhteen käynnissä, välillä ulkoillaan ja tehdään muuta. sunnuntaina palautetaan äitille. Kalja auki, Rogue Legacy käyntiin ja sitä rataa toistetaan kunnes taju lähtee ja aamulla varma paha olo... Hyvinkää kuittaa! Achtung! Perkele!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova