Tuorein sisältö

Herkkua JRPG:n ystäville: Arland Atelier -kokoelma saapuu Eurooppaan

11.01.2015 klo 19.00 | Luettu: 5528 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Nippon Ichi Software julkaisee Arland Atelier Trilogy -kokoelmateoksen PlayStation 3:lle Euroopassa maaliskuun 6. päivä. Kokoelma kerää yhteen Atelier-pelisarjan Arland-trilogian kaikki kolme osaa.

Kyseessä on erittäin pitkään jatkunut japanilaisten roolipelien sarja. Yhteensä pelkästään "pääsarjan" pelejä on julkaistu 16 kappaletta, alkaen vuonna 1997 alkuperäiselle PlayStationille julkaistusta Atelier Mariesta. Lännessä pelisarja debytoi kuitenkin vasta PlayStation 2:lle julkaistulla Atelier Iris: Eternal Manalla.

Perinteisen vuoropohjaisen JRPG-mekaniikan lisäksi yhdistävä tekijä peleissä on alkemia, joka vaatii pelaajan keräävän ympäristöstään uusia raaka-aineita uusien tavaroiden kehittämiseen.

Arland-trilogian olevat pelit on aiemmin uudelleenversioitu PS Vitalle uusien toimintojen ja muiden parannusten kera. Valitettavasi PlayStation 3 -trilogian mukana tulevat pelit eivät kuitenkaan sisällä näitä päivityksiä

Atelier Rorona: The Alchemist of Arland



Atelier Totori: The Adventurer of Arland



Atelier Meruru: The Apprentice of Arland


V2.fi | Mats Kyyrö
< Pelialan vaikuttajat... Majora's Mask 3D:n P... >

Keskustelut (4 viestiä)

jpdfsjpi

11.01.2015 klo 19.43 4 tykkää tästä

samaa hentaihöttöä
lainaa
kenshiro

11.01.2015 klo 20.40

tämä voi kyllä tulla itselläni ostettua, kun ei ole tullut noita ateljer-pelejä pelattua aikaisemmin vaikka aika kiinnostavilta ovat näyttäneet.
Olikos se näissä missä piti pitää sitä omaa kauppaa yms.?
lainaa
Riki

12.01.2015 klo 15.41 2 tykkää tästä

kenshiro kirjoitti:
tämä voi kyllä tulla itselläni ostettua, kun ei ole tullut noita ateljer-pelejä pelattua aikaisemmin vaikka aika kiinnostavilta ovat näyttäneet.
Olikos se näissä missä piti pitää sitä omaa kauppaa yms.?

Joka pelissä tietääkseni sama juoni että omistat oman alkemisti pajan, jossa rakentelet kaikennäköistä tavaraa kanuunasta leipään. Tarkoituksena tehdä tietyllä aikavälillä tietty tavara eli mistään maailman pelastuksesta ei ole kyse vaan rennosta puuhastelusta ja tavaroiden metsästämisestä. Ideana ei kuulosta innostavalta, mutta hommasin itse joskus Atelier Roronan PSvitalle kokeiluna ja kyllä siihen monta kymmentä tuntia on saatu upotettua. Myöhemmin tuli hommattua vielä ps3:lle Atelier Escha & Logy.
lainaa
Asko78

13.01.2015 klo 13.25

Aivan hirveä pelisarja.
Onneksi on joitakin hyviäkin JRPG pelejä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova