Tuorein sisältö

Tim Schafer analysoi Unchartedin... paitaa

25.01.2008 klo 11.25 | Luettu: 5216 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Double Fine Productionsin Tim Schafer on omalaatuinen mies. Tämän todistanee parhaiten miehen Pscychonauts-teos, eikä tuleva Brütal Legend vaikuta yhtään tervejärkisemmältä, mikä on hyvä asia. Sama linja jatkuu, kun Schafer pääsi analysoimaan PS3:n Uncharted-peliä. Päähuomio kiinnittyi nimittäin sankarin paitaan.

"Jotenkin paita onnistuu olemaan puoliksi housuissa, puoliksi ulkona. Kaikista Unchartedin teknisistä ihmeistä juuri tämä kummastutti minua. Kuinka voisikaan paremmin esitellä kivikovia vatsalihaksiaan, mutta silti luoda huolettomuuden ilmapiirin? Kuten mullet-kampaus esittelee bisnes-puolen edessä ja partypuolen takana, puoliksi housuihin pistetty paita kertoo yhden tarinan oikealla puolella, mutta täysin toisen vasemmalla. Se vangitsee ristiriitaisuutesi ytimen: ujo mutta ulospäinsuuntautunut, organisoitu hulttio, mies joka käy ostoksilla Halpa-Hallissa, mutta joskus hulluttelee käymällä Dressmanilla. Puoliksi housutettu paita vakuuttaa naiset siitä, että olet mies, joka pitää huolta ulkonäöstään, mutta samaan aikaan ei välitä pätkääkään. Kuka ei pitäisi moisesta?"

Lisää miehen blogissa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Fox heitti Mass Effe... Wiin Space Channel 5... >

Keskustelut (4 viestiä)

Mi5

25.01.2008 klo 12.00

Hyvä huomio :D
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

25.01.2008 klo 13.03

Samaa mieltä Mi5:n kanssa :D
lainaa
baron

25.01.2008 klo 13.22

Tämä pelihän stailattiin muoti-ihmisten toimesta täysin uusiksi joku puolisen vuotta ennen julkaisua. Huomatkaa mm vyönsolki, koru kaulassa ja ranteessa paksumpi koriste rengas siinä sivussa.

Oma vaimoni huomasi ensimmäisenä pelikuvasta, että onpas hyvin stailattu hahmo. Ehkä jopa liiankin kanssa :)
lainaa
Joonatan

25.01.2008 klo 14.09

^ Kantsis varmaan sunkin heittää se vanha flanelipaita pois.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova