Tuorein sisältö

Trailereita sunnuntai-iltaan: Serpent in The Staglands, Adr1ft ja DmC

15.03.2015 klo 19.00 | Luettu: 3397 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Sunnuntai-iltana on hyvää aikaa katsella viikon aikana uutislaariin kertyneitä trailereita.

Aloitetaan Serpent in the Staglandsilla, joka lupaa D&D-vaikutteista old-school roolipelaamista ilman nykyaikaisia kilkkeitä. Pelaaja asettuu puolijumalan saappaisiin ja lähtee jakamaan oikeutta pronssiaikaiseen Transylvaniaan, jossa taikuus, jumalat, uskonto ja politiikka kiehuvat herkullisen veriseksi sopaksi.



Seuraavana vuorossa on avaruusseikkailu Adr1ft, jonka painottomuus ja visuaalinen suunnittelu jaksavat vaikuttaa. Pelin on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden aikana.



Loppuun vielä ristiriitaisen vastaanoton saaneen DmC: Devil May Cryn uusille konsoleille päivitetyn Definitive Editionin traileri. Mielenkiintoinen seikka tästä uusintaversiosta on se, että pelistä siivottiin pois seksuaalissävytteistä dialogia. Huomaa myös lopussa kiusoittelu Devil May Cry 4:n uudelleenjulkaisulle!

V2.fi | Mats Kyyrö
< Ylläri! Raren ex-keh... Sunnuntaikolumni: On... >

Keskustelut (2 viestiä)

Torstiton

15.03.2015 klo 19.44 2 tykkää tästä

Kyllä käy päähän tuo jatkuva henkäilyääni tuossa toisessa videossa
lainaa
pfsdpojifdsfsdipj

15.03.2015 klo 20.27 1 tykkää tästä

Capcom ei näköjään tee enää muuta kuin "HD"-"remakea"

Ja tosta Serpentistä on vähän vaikea innostua kun tuntuu että tällä hetkellä tulee valtavasti old-school-pelejä eli se väsyttänyt fpskulmaräiskeiden tulva muuttuu vaan pelitulvaksi suoraan 90-luvulta. Jonkun Tiltin perusteella liki kaikki on nykyään point&clickiä ja retroa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova