Tuorein sisältö

Törkyorava Conker tekee paluun, mutta mutkan kautta

20.03.2015 klo 15.00 | Luettu: 5529 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Monet ovat odottaneet Raren ja Microsoftin palauttavan räävä- ja törkysuisen Conker-oravan pelimarkkinoille ja nyt se on tapahtumassa, tosin hieman mutkan kautta.

IGN kertoo, että uusi Conker-peli saapuu 23. huhtikuuta Project Spark -pelientekopeliin ladattavana sisältönä.

Conker's Big Reunion julkaistaan episodeittain ja se jatkaa Conkerin tarinaa 10 vuotta Bar Fur Dayn jälkeen. Huumorin luvataan olevan aikuisille suunnattua ja kulahtaneen pelisankarin tavoitteena on päästä muiden kavereiden luokse jälleentapaamiseen Cock and Plucker -nimiseen paikkaan."Itseironista huumoria, viittauksia alkuperäisiin peleihin, pelivitsejä ja -parodioita, bilettämistä, aikuisempaa kielenkäyttöä, hullua käytöstä, vähän väkivaltaa ja tietenkin röykkiöittäin kakkaa", luettelevat tekijät.

Alkuperäinen ääninäyttelijä palaa Conkerin rooliin ja Project Spark -tiimi on tehnyt yhteistyötä Raren kanssa. Rarelta on saatu muun mussa kaikki alkuperäinen musiikki käyttöön.

Tietenkin muistetaan myös Project Sparkin varsinainen tarkoitus ja sen käyttäjille tarjotaan Conker Creation Pack, jossa tulee mukana noin 300 Conker-tavaraa käytettäväksi omiin peliprojekteihin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Remedyn Alan Wake te... Konami ja Kojima-sot... >

Keskustelut (2 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

20.03.2015 klo 15.46

On tuo vähän keskarin näyttämistä fanien suuntaan. Pelille odotettu ikuisuus jatkoa ja sitten kun jatkoa tulee niin kyseessä on laiska tönköllä casual editorilla luotu DLC ja vielä vissiin episode muodossa?
lainaa
iofpdjssdfioj

20.03.2015 klo 15.49 1 tykkää tästä

Eikä edes tule pleikalle........
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova