Tuorein sisältö

Tällainen oli peruutettu Phantom Dust -reboot

22.03.2015 klo 19.00 | Luettu: 2829 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Alkuperäisen Xboxin yksinoikeuspelinä ilmestynyttä Phantom Dustia pidetään eräänä konsolin unohdetuista helmistä. Kortteihin perustuvan toiminta-roolipelin ohjasi Yukio Futatsugi suoraan Microsoft Game Studiosin alaisuudessa, tavoitteena tuoda japanilaista roolipelaamista aiemmin lähinnä räiskintä- ja urheilupeleissä kunnostautuneelle möhkäleelle.

Sittemmin Futatsugi ilmoitti, että kaavailee Kickstarter-kampanjaa pelin henkiselle jatko-osalle. Microsoft tarttui tilanteesen ja aloitti neuvottelut uuden Phantom Dust pelin kehittämisestä ja julkaisemisesta Xbox Onelle. Vastuuseen asetettiin uusi itsenäinen pelistudio Darkside Studios.

Tällä hetkellä jatko-osan tai rebootin kohtalo on kuitenkin epäselvä, sillä Kotakun tiedon mukaan Darkside Studiosin kehittämä reboot on peruttu ja studion väki jäänyt vaille töitä. Microsoft kehittää kuitenkin oman tiedotuksensa mukaan edelleen uutta Phantom Dust -peliä. On siis mahdollista, että kehitystyö on aloitettu kokonaan nollasta, tai että nykyinen koodi on siirretty toisen kehitystiimin työstettäväksi.

Yllä näkyvä video on Darkside Studiosin kehittämän Phantom Dust -rebootin sisäisestä demosta.


V2.fi | Mats Kyyrö
< Xenoblade Chronicles... Mortal Kombat X:n en... >

Keskustelut (1 viestiä)

copypaste

22.03.2015 klo 19.07 2 tykkää tästä

Xenophantom Dustblade?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova