Tuorein sisältö

Erikoisjoukot piirittivät pelikaupan, tyhmä pila olisi voinut muuttua vakavaksi

30.03.2015 klo 13.00 | Luettu: 6056 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Swättäys on pahimmassa tapauksessa ihmishenkiä vaarantava pilapuhelu, jonka tekijä lähettää Yhdysvaltain poliisin erikoisjoukot (SWAT) yleensä jonkun pelistriimaajan kotiin väittäen, että kyseessä on panttivankitilanne, pommiuhka tai joukkomurhausta. Viimeisimmässä tapauksessa oli astetta isommat mittasuhteet, sekä lisäpuhelu, jonka myötä tilanne olisi saattanut riistäytyä nopeasti käsistä.

Kotaku kertoo, että Digital Press Video Games -peliliikkeeseen New Jerseyssä oli kerääntynyt lauantai-iltana noin 40 peli-innokasta pelaamaan, keskustelemaan ja vaihtelemaan pelejä.

SWAT-tiimi, panttivankineuvottelijat ja paikalliset poliisivoimat piirittivät liikkeen saatuaan puhelun, jonka mukaan haulikoin aseistautunut joukko pitää peliliikkeessä panttivankeja ja joukossa on myös haavoittuneita. Lisäksi peliliikkeeseen soitettiin puhelu, jossa "paikallisen palolaitoksen edustaja" käski vetämään kaupan etuikkunoiden verhot kiinni. Tämä tietenkin herätti poliisivoimissa lisäepäilyjä.

Kun soittaja vielä käski jonkun mennä kadulle huutamaan, että "tyhjentäkää alue! Jollain on ase!", heräsivät kaupan omistajan epäilykset. Soitto poliisille selvensi tilannetta, mutta protokollan mukaisesti SWAT-joukkojen oli varmistettava kauppa, tutkittava ja tunnistettava siellä olijat ja laitettava heidät käsirautoihin.

Ketään kaupassa olleista ei kuitenkaan pidätetty, eikä kukaan loukkaantunut, joten pelitapaaminen pääsi tilanteen selvittyä jatkumaan. Poliisi selvittää tapauksen syyllistä.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Master Chief tappaa ... Tältä näyttää, kun i... >

Keskustelut (4 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

30.03.2015 klo 15.29 14 tykkää tästä

Mahtaa SWAT:in poikia alkaa turhauttamaan, kun näitä piloja tuntuu tulevan vähän väliä.
Toivottavasti mulkero pilailija jää kiinni, swätätään väkivaltaisesti ja heitetään selliin mätänemään.
lainaa
jpoidfssdfpjio

30.03.2015 klo 15.32 2 tykkää tästä

Kohta käy niin että kun ilmoitetaan uhkauksista niin poliisilla lyödään vaan luuri kiinni. Se voi toisaalta olla kyllä ihan tervettä vaihtelua tämän nykyisen hysterian vastapainoksi
lainaa
esa

30.03.2015 klo 15.52 3 tykkää tästä

It's just a prank :DD
lainaa
Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

30.03.2015 klo 21.07 1 tykkää tästä

Valti0 kuuntelee puheluita ja tarkastelee kansalaisten netin käyttöä mutta ei löydä niitä j0tka s0ittavat hätänumer00n. Swattaukselle pitää tehdä j0tain ennen kuin j0ku ku0lee sen takia.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova