Tuorein sisältö

Forgotten Memories tuo Silent Hill -henkistä kauhua PC:lle, Wii U:lle ja mobiiliin

26.04.2015 klo 16.00 | Luettu: 3186 kertaa | Teksti: ToimitusForgotten Memories: Alternate Realities on Psychoz Interactiven rakkauskirje 90-luvun hidastempoisille selviytymiskauhupeleille, erityisesti ensimmäiselle kahdelle Silent Hillille. Mukaan on saatu myös Silent Hill 2:n ääninäyttelijät Guy Cihi (James Sunderland) ja David Schaufele (Eddie Dombrowski).

Pelaajat asettuvat Rose Hawkins -nimisen journalistin saappaisiin ja tutkivat hylättyä mielisairaalaa selvittäessään siellä tapahtuneita kauheuksia. Pinnan alla on luonnollisesti psykologisempi tarina, joka pakottaa pelaajat kyseenalaistamaan onko ympäröivä maailma ollenkaan totta, vai ainoastaan pehmeäpäisen sankarin mielentuotosta.

Peli on saatavilla iOS-laitteille alennettuun 5 dollarin hintaan julkaisuviikon ajan. Steam-, Wii U - ja Android-julkaisut tulevat kehittäjän mukaan pian perästä, tosin tarkkaa julkaisuaikaa niille ei ole annettu.

V2.fi | Toimitus
< Tunnin verran englan... Garbage Day on kuin ... >

Keskustelut (1 viestiä)

fdsijfsdpojfsd

26.04.2015 klo 16.45 8 tykkää tästä

James!!!

Tää Wii Uhan on ihan samanlainen kuin kaikki Nintendon konsolit tähän mennessä. Omat sarjat ja muutama lainapeli kauhua ja toimintaa. Mitä se ulina laitteen huonoudesta on? Toki ei Gamecube ja N64kään mitään supermenestyksiä olleet
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova