Tuorein sisältö

Kapellimestarointi, Animal Crossing ja Kirby Wiille

30.01.2008 klo 09.18 | Luettu: 3619 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kun Wii ainakaan esiteltiin, suuri huomio annettiin kapellimestaripelille, joka myöhemmin nimettiin Wii Musiciksi. Sittemmin siitä ei ole paljon kuultu, mutta nyt GameSpot kertoo, että ainakin Japanissa sitä pääsee pelaamaan tämän vuoden puolella.

Myös uusi Animal Crossing sekä Kirby-peli on saapumassa Wiille itämaihin tänä vuonna. Samoin siellä ilmestyvät Super Mario Stadium Family Baseball ja Disaster: Day of Crisis. DS:lle vuosi 2008 Japanissa tietää ainakin Hoshi no Kirby Ultra Super Deluxen, Fire Emblemin ja Eternal Chroniclen.

Wii Fitin USA-julkaisuksi varmistettiin toinen vuosineljännes, mutta Euroopalle näytettiin vain pyöreää lukua 2008.

V2.fi | Manu Pärssinen
< GRAW 2:een Co-op -pa... Ninjojen veri roisku... >

Keskustelut (3 viestiä)

a_Sniper

Rekisteröitynyt 20.01.2008

30.01.2008 klo 10.08

Animal Crossing Animal Crossing Animal Crossing Animal Crossing Animal Crossing... Voi luoja.. nyt alkaa pitkä ja raastava odotus.. pahoin pelkään et me eurooppalaiset saadaa oottaa viel ensvuoteen..
lainaa
Autio

Rekisteröitynyt 11.10.2007

30.01.2008 klo 15.31

Phew... Disaster: Day of Crisis on siis edelleen elossa, vai kuinka? Itseä harmitti aikoinaan tuo project hammerin hyllytys ja samalla tuli pelko disasterin hyllytyksestä, mutta nyt on taas vähän kevyempi tunnelma. Vaikka peli tuleekin joskus -09, mutta ei haittaa...
(NMH:n Euroopan julkaisua odotellessa)
lainaa
Tapza

30.01.2008 klo 22.38

Tuo Project hammerin hyllytys oli kyllä syvältä, mutta itse elättelen toiveita sen henkiinherättämisestä. Disaster kiinnostaa, onhan siinä hyvä tekijätiimi peliä kehittämässä ja muistaakseni Nintendo valvoo kehitystä aika tavalla.

Kirby-pelit ovat olleet laskussa jo hyvän aikaa, enkä usko tämän uuden tulokkaan korjaavan tätä vääryyttä. Wii Fitiä odottelen ihan mielenkiinnosta, peli on varmasti roskaa mutta on turha väittää, ettei itse Balance Boardilla olisi ollenkaan potentiaalia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova