Tuorein sisältö

Nintendon väriräiskintää pääsee testaamaan huomenna!

08.05.2015 klo 21.43 | Luettu: 6057 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Eilen esitetyssä Nintendon Splatoon Direct -lähetyksessä paljastettiin paljon uutta tietoa tulevasta Splatoon-pelistä. Peliä pääsee testaamaan huomenna kolmena eri aikana.

Koko Splatoon Direct tässä:Global Testfire -kokeiluversio: Jo nyt voit ladata ilmaisen kokeiluversion Nintendo eShopista, mutta voit pelata peliä verkossa lauantaina 9. toukokuuta seuraavina aikoina: 06:00-07:00, 14:00-15:00 ja 22:00-23:00. Tässä kokeiluversiossa tapaat ihmisiä eri puolilta maailmaa 4 vs. 4 -moninpeleissä, eli niin sanotuissa ”Turf War” -taisteluissa. Saatat myös tavata pelaajia, jotka ovat peräisin Nintendon Squid Research Labista!

Lisäsisältöä tulossa pelin julkaisun jälkeen: Julkaisun aikaan on käytössä viisi areenaa: Urchin Underpass, Saltspray Rig, Walleye Warehouse, Blackbelly Skatepark ja Arowana Mall. Nämä areenat tulevat olemaan erinomainen alku, mutta lisää areenoita on tulossa. Tietyt areenat ovat haastavampia, joten kannattaa aloittaa harjoittelu mahdollisimman pian, jotta olet valmis, kun uudet areenat saapuvat. Mikä parasta, voit ladata ne veloituksetta. Lisäksi peliin on tulossa muuta ilmaista lisäsisältöä kuten uusia aseita ja Tower Control -pelitila. Myöhemmin elokuun aikana peliin on tulossa suuri päivitys, jonka jälkeen voit pelata halutessasi, niin että molemmissa joukkueissa on vain ystäviäsi. Lisäksi peliin on tulossa pelitila nimeltään Rainmaker, joka on kolmas pelitila, jossa käytetään tilastoja. Tämä pelitila sisältää myös uusia esineitä.

Splatfests: Peliin on tulossa myös pieniä tapahtumia nimeltään Splatfests, joissa pelaajat ympäri Eurooppaa pääsevät vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin kuten: Pidätkö kissoista vai koirista? Kun vastaat kysymykseen, valitset kummalla puolella taistelet Splatfestissä! Näissä tapahtumissa on omat tilastot ja voit saada erittäin hyödyllisen esineen nimeltään ”Super Sea Snail”. Ensimmäinen Splatfest järjestetään 27. kesäkuuta. Kysymys tulee olemaan… Mistä musiikista pidät enemmän, rockista vai popista? Puoli, joka voittaa, saa ensimmäiset Super Sea Snail -esineet!

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tom Clancy’s The Div... Paholainen parkuu De... >

Keskustelut (7 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

08.05.2015 klo 23.30 4 tykkää tästä

On kyllä typerästi suunniteltu tuo kokeiluversio. Miksei servut voi olla toiminnassa vaikka koko viikonlopun tai edes 12 tuntia. Latasin tuon kokeiluversion, mutta saa nähdä kerkeänkö konsolin ääreen jonain noista kolmesta tunnista.

Ja hyvä että peliin julkaistaan ilmaista lisäsisältöä, mutta tulee vähän fiilis että tässä tökätään taas keskeneräinen peli markkinoille ja tuodaan loppu sisältö perässä.
lainaa
splaboom

09.05.2015 klo 13.41

Splatoon kiinnostaa kovasti, jospa tänään ehtis (ja pääsis) demoa testaamaan.
lainaa
Joni

09.05.2015 klo 15.18 3 tykkää tästä

Oli muuten yllättävän hyvä peli. Ennakkotilaukseen meni.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

09.05.2015 klo 17.04 2 tykkää tästä

Tuli testattua ja ihan hauska pelihän tuo oli, joskin se tuntui vähän lyhytikäiseltä. Itseen iski jo pelkän tunnin testijakson lopussa pieni kyllästyminen.
lainaa

09.05.2015 klo 18.48 2 tykkää tästä

tagman kirjoitti:
On kyllä typerästi suunniteltu tuo kokeiluversio. Miksei servut voi olla toiminnassa vaikka koko viikonlopun tai edes 12 tuntia. Latasin tuon kokeiluversion, mutta saa nähdä kerkeänkö konsolin ääreen jonain noista kolmesta tunnista.

Ja hyvä että peliin julkaistaan ilmaista lisäsisältöä, mutta tulee vähän fiilis että tässä tökätään taas keskeneräinen peli markkinoille ja tuodaan loppu sisältö perässä.


Koska se on testi tekijöille ja servereille (rasitustesti), eikä sinulle. Siksi se on tuollainen. Parempi testata näin kuin se, että serverit ei yhdistä tjsp. Esim. MK8:n julkaisunaikaset serveriongelmat.

En tiedä julkaisevatko vielä demon ennen julkaisua.

Kuinka usein Ninty pukkaa keskeneräisen pelin markkinoille?

Mutta. Pelannut molemmat tunnit ja illalla varmaan kolmas. Ihan kivaa räiskettä. Ärsyttää vaan ku porukkaa jää listimään toisiaan eikä maalaile. Ja itsellä tuottaa vaikeuksia katsoa karttaa ja olla maalitauluna samalla/juoksematta alas reitiltä
lainaa
Nöhöh

10.05.2015 klo 01.09 1 tykkää tästä

Itellä paska nettiyhteys pilasi ilon, ihan samalla tavalla kävi smash brossin kanssa
lainaa

10.05.2015 klo 09.59

Eipä kyllä onneksi katkonut nettiä viimeisessäkään, jännän errorin sanoo kuitenkin jos huone on täynnä ja palauttaa valikkoon eikä automaattisesti etsi thjää huonetta.

Tuosta keskeneräisyydesetä, että tämä kyl tosiaan taitaa olla yksi keskeneräisesti julkaistava peli, kerran jotain modeja on luvattu vasta elokuulle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova