Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Top 10 väärinlausuttua sanaa videopeleissä

03.06.2015 klo 23.00 | Luettu: 7284 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Jokaisessa porukassa on aina se yksi tyyppi, joka tykkää korjata kanssakeskustelijoidensa ääntämistä. Eritoten nörttipiireissä näitä pedantteja löytyy sangen paljon. Ja onhan se nyt noloa, jos ääntää vaikkapa Ocarinan, Raidenin tai Deux Exin ihan väärin!

Alla olevaan videoon GameTrailersin kielioikeistolaiset ovat koonneet kymmenen eniten väärinlausuttua sanaa videopelien maailmasta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Fallout 4:n traileri... Remedy-pomo jättää y... >

Keskustelut (4 viestiä)

Maik

04.06.2015 klo 00.32 5 tykkää tästä

Peukalo/nyrkkisääntö - jos koetat lausua jotain, älä väännä sitä anglo-saksisesti vaan hieman suomalaisittain ja sanot sen oikein. Paitsi Ubisoft.
lainaa
mitä-vittua

04.06.2015 klo 01.13 5 tykkää tästä

Kielioikeistolaiset? V2 toimitus kommarifeministejä?
lainaa
Hihheli

04.06.2015 klo 10.21 1 tykkää tästä

mitä-vittua kirjoitti:
Kielioikeistolaiset? V2 toimitus kommarifeministejä?


Hyvä pointti. Ja muuten, natsithan eivät olleet oikeistoa, hehän olivan kansallisSOSIALISTEJA, siis kommunismipaskaa vähän eri paketissa, pienellä leiritoiminnalla höystettynä. Lähimmät puolueet kyseistä aatetta ovat SDP ja vassarit/vihreät (...Hitler kun oli vielä tunnettu luonnonystävä, btw)

Sitäpaitsi oikeisto pyrkii vähentämään byrokratiaa ja sääntelyä sekä laittaa yksilö vastuuseen omista tekemisistään. Kommarit haluavat että valtio pitää kansalaisiaan isoina vauvoina, joiden elämästä se päättää, siis ihan kirjaimellisesti...

Uskomatonta miten tämä sama virhe toistuu ja toistuu. "Kielioikeistolaiset" pitäisi olla oikeasti muodossa "kielivassarit" jos ihan rehellisiä ollaan...
lainaa
fsdjpisdfpioj

04.06.2015 klo 16.41

Laura Croft?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova